Pemenang Giveaway ShalimarYusofDotCom 2021

Pemenang Giveaway ShalimarYusofDotCom 2021 | Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Pada 4 Julai 2021 yang lepas Sha ada menganjurkan satu giveaway. Giveaway ini Sha telah jalankan selama satu bulan iaitu dari 4 Julai 2021 hingga 4 Ogos 2021. Jadi hari ini tibalah masanya untuk Sha memilih pemenang dan menunaikan janji. Terima kasih kepada semua 33 orang blogger yang sudi menyertai giveaway Sha yang ringkas. Sha amat menghargai sokongan anda semua.


Pemenang Giveaway ShalimarYusofDotcom 2021


Seperti sedia maklum Sha akan menggunakan random.org untuk memilih pemenang. Sha akan menggunakan nombor giliran 1 hingga 33 mengikut urutan penyertaaan di dalam senarai nama peserta. Jadi Sha akan lampirkan keputusan dibawah nanti. Kiranya siapa yang terpilih adalah mengikut nombor bertuah akan keluar nanti. 


Syarat Penyertaan

Suka Sha ingatkan kembali syarat penyertaan giveaway ini adalah seperti di senarai ini :

1. Membuat 1 entry bertajuk "Jom Join Giveaway Blog ShalimarYusofDotCom"

2. Isi Entry mestilah menarik rakan-rakan lain untuk menyertai. Boleh copy banner giveaway.

3. Selepas publish bolehlah tinggalkan link entry di bahagian komen. Nanti bolehlah Sha blogwalking ke blog anda.

4. Tempoh giveaway adalah selama 1 bulan bermula 4 julai 2021 hingga 4 ogos 2021.

5. Pemenang akan dipilih secara random.org.

6. Kepada BAKAL PEMENANG. Selepas menerima hadiah, anda perlu kongsikan tentang hadiah di media sosial sama ada instagram ATAU facebook peribadi anda.


Jadi yang menyertai giveaway ini sudah bersetuju dengan syarat-syarat Sha dan penaja hadiah. InsyaAllah mudah-mudahan korang adalah salah satu yang bertuah nanti.


Hadiah Giveaway Blog ShalimarYusofDotcom

Pemenang No.1 - 1 Unit jutebag + 1 unit kad touch n go dengan custom sticker

Pemenang No 2 - 1 Unit jutebag + 1 unit custom sticker kad bank/kad touch n go

Pemenang No 3 -  1 Unit Kain Batik Viral

Pemenang Saguhati - 2 pemenang custom sticker kad bank/kad touch n go


Keputusan Pemilihan Pemenang


Selepas menggunakan random number generator random.org Sha telah mendapat 5 pemenang bertuah pada hari ini. Korang boleh semak sama ada nombor giliran entry korang terpilih atau tidak. Di bawah gambar dilampirkan Sha telah letak entry korang juga.


Pemenang No 1 adalah peserta pertama yang menghantar penyertaan iaitu https://www.travelogsyuhadasalleh.com/2021/07/giveaway-blog-shalimaryusofdotcom.html


Pemenang kedua adalah peserta terakhir iaitu http://www.naniey.com/2021/08/jom-join-giveaway-blog.html 

Pemenang ketiga pula jatuh kepada peserta ketiga iaitu https://syuderis.blogspot.com/2021/07/giveaway-blog-shalimaryusofdotcom.html?m=1

Sha juga menyediakan hadiah saguhati untuk dua orang peserta. Untuk saguhati pertama pemenangnya adalah https://kasihkuamani.blogspot.com/2021/07/jom-join-giveaway-blog.html

Pemenang saguhati kedua adalah entry blog https://www.mialiana.com/2021/07/jom-join-giveaway-blog.html


Alhamdulillah selepas sebulan akhirnya berakhir sudah giveaway ShalimarYusofDotcom dengan adanya keputusan pemilihan. Lega sungguh rasanya, jadi kena contact pemenanglah untuk urusan pemberian hadiah yang dijanjikan.

Di sini Sha ingin merakamkan jutaan terima kasih atas sokongan semua. Ucapan tahniah juga kepada pemenang. Korang tunggu yea Sha hubungi pemenang, kalau pemenangnya laju tengok update ini korang boleh je hubungi Sha terus okeh.

Sekian, Terima kasih.


Post a Comment

20 Comments

  1. Tahniah kepada semua pemenang

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. Terima kasih Sha..
    Tahniah juga buat semua pemenang yang tersenarai..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah. Terima kasih tuan tanah. Rezeki Syu untuk permulaan bulan Ogos ni😊💕. Tahniah jugak kepada pemenang & peserta yang lain.

    ReplyDelete
  5. Tahniah buat semua pemenang!

    ReplyDelete
  6. Tahniah buat semua pemenang!

    ReplyDelete
  7. Tahniah buat semua pemenang..
    Alhamdulillah tak sangka ada rezeki GA Sha.. Terima kasih Sha. :)

    ReplyDelete
  8. Tahniah kepada semua pemenang..☺😊

    ReplyDelete
  9. Tahniah kepada semua pemenang. Tahniah juga kepada Sha...

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah, rezeki. tahniah kpd pemenang yg lain jgk ya.

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah... terima kasih ya...

    https://www.mialiana.com/2021/08/menang-saguhati-giveaway-blog.html

    ReplyDelete
  12. Tahniah kepada semua pemenang!

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi