Powered by Blogger.

Monday, January 29, 2018

6 comments

RESEPI IKAN BILIS DAN TEMPE GORENG | Assalamualaikum, Salam Sejahtera. Kebiasaannya Sha memang tak ada idea untuk padankan lauk pauk dengan...

Wednesday, January 24, 2018

8 comments

SIAP SEDIA BERCUTI KE PHUKET | Setakat ini hanyalah angan-angan, mungkin suatu hari nanti tertunai kan. Ramai yang pernah pergi sana ...

0 comments

KESIHATAN DI USIA MAKIN MENINGKAT | Assalamualaikum semua. Hari ini Sha tertarik untuk berkongsi satu perkongsian sahabat di satu group ...

Thursday, January 18, 2018

16 comments

JAGA KESIHATAN BERSAMA OAT SEDAP | Pada zaman kini ramai yang sudah menyedari kepentingan menjaga kesihatan terutama dalam penjagaan diet m...

Monday, January 15, 2018

5 comments

BBQ LAMB IPOH, PERAK | Kali ini untuk label makan best Ipoh Sha nak kongsi sebuah kafe yang menyediakan citarasa baru Asian Marinated Ro...

Sunday, January 14, 2018

5 comments

NAK TENGOK BALIK STATUS FACEBOOK LAMA | Kalau korang perasan bila kita layari facebook, facebook akan keluarkan kembali  status-status lam...

Tuesday, January 09, 2018

8 comments

BIODATA INTAN NAJUWA | Assalamualaikum semua. Mungkin tidak semua orang layan drama TV3 tetapi Sha percaya drama ini semakin trending seka...

Monday, January 08, 2018

3 comments

CARA DAFTAR CIMBCLICKS | Assalamualaikum semua. Jangan tidak percaya walaupun zaman makin canggih makin maju dan dunia hujung jari masih a...

1 comments

DARUSSYIFA' BATU GAJAH | Assalamualaikum semua. Kesembuhan hanya milik Allah SWT, kita ikhtiar dengan izinnya Allah menyembuhkan denga...

Friday, January 05, 2018

14 comments

TERSENARAI 100 BLOG PILIHAN HASRULHASSAN | Memasuki tahun baru 2018 pastinya setiap orang punya azam yang tercetus di dalam fikiran terus te...

2 comments

SERONOK KE BERKELUARGA? | Rumahku Syurgaku perkataan yang sangat popular dikalangan masyarakat kita. Tetapi betulkah semua rumah adalah sy...

Wednesday, January 03, 2018

12 comments

MINDA POSITIF DI TAHUN BARU | Sebenarnya ini entry kedua dah Sha taip, tapi yang memula tadi tiba-tiba idea hilang jadi Sha padam terus. Ta...