Tempahan Baju T-Shirt dan Sticker Custom Made bersama Philosophy Print - SHALIMAR YUSOF


Saturday, November 03, 2018

Tempahan Baju T-Shirt dan Sticker Custom Made bersama Philosophy Print

Tempahan Baju T-Shirt dan Sticker Custom Made bersama Philosophy Print | Assalamualaikum semua. Memandangkan setiap orang semakin perlu berusaha untuk meningkatkan ekonomi keluarga Sha dan suami juga telah mengambil langkah menjalankan perniagaan kecil-kecilan kami yang hanya menjadikan rumah kami kami sebagai tempat kerja sambilan kami bersama. Sehubungan dengan itu Sha ingin menghebahan di sini tentang perniagaan ini yang mana sebelum ini Sha hanya kongsikan di aplikasi whatapps dan laman sosial Instagram. Alhamdulillah setakat ini walaupun tak banyak tempahan lagi tapi ada untuk kami dan harapan kami moga tidak terhenti malah moga terus dapat dinaiktaraf dengan kelengkapan yang lebih baik.

https://www.instagram.com/philosophyprint/
Klik Gambar Untuk Terus Ke Instagram Philosophy Print
 Antara T-shirt custom made yang biasa orang sekarang tempah adalah seperti berikut :

T-shirt hari keluarga
T-Shirt rewang kenduri
T-Shirt percutian keluarga
T-shirt keluarga
T-shirt couple
T-shirt event
T-shirt Majlis Hari Lahir

Selain t-shirt custom made Philosophy Print juga menyediakan perkhidmatan design dan cetak sticker atau sticker maker dengan harga yang berpatutan dengan saiz. Setakat ini kami banyak menerima tempahan sticker rempah ratus selain itu kami juga menyediakan :

Sticker produk
Sticker bahan dapur
Sticker label cenderahati
Sticker label barang keperluan seperti buku dan alat tulis

CONTOH STICKER




Membantu anda iaitu para usahawan, peniaga sederhana dan kecil untuk menempah atau mencetak sticker label produk keluaran anda dan majlis yang dianjurkan seperti majlis pertunangan, akad nikah, perkahwinan, aqiqah, harijadi, hari sukan dan banyak lagi dengan kuantiti tanpa had minimum setakat ini.

Jenis sticker yang kami gunakan adalah dari jenis label kertas putih.

Sticker Label Kertas Putih sesuai digunakan bagi semua jenis produk dan paling murah. Walaupun ianya dari bahan kertas, warna dan corak yang dicetak adalah kalis air – tidak luntur jika terkena air.

Pastikan keperluan anda. Sekiranya kegunaan sticker tersebut untuk jangka masa pendek, seperti sticker label pada bekas hadiah atau cenderahati (door gift), sticker label dekorasi majlis, sticker label pada plastik produk makanan dan sticker label pada keperluan pejabat atau rak buku anda. Sticker label matte adalah memadai untuk memenuhi keperluan anda. Murah dan jimat. Coraknya tidak akan luntur bila terkena air. Walau bagaimanapun sticker label kertas putih akan rosak bila terendam ke dalam air.

HARGA STICKER
Harga sticker label berdasarkan ukuran saiz. Pada umumnya seperti berikut:

1) Sticker label kertas putih – 5 sen (RM 0.05) bagi setiap cm

Contoh Harga – Sticker label bulat (diameter) atau pun empat segi berukuran 5cm

1) Sticker label kertas putih – 25 sen (RM 0.25) sekeping
100 keping = RM 25.00 sahaja [ tidak termasuk kos pos ]

TEMPAHAN

Jika sedang mencari T-shirt Custom murah dan Sticker label murah korang boleh terus :

Whatapps : Aidy | 012-5930439 [ www.wasap.my/60125930439 ]
Whatapps : Sha | 017-9154696 [ www.wasap.my/60179154696 ]

 "JANGAN SEGAN-SEGAN, JOM BINCANG"

5 comments:

  1. Cik ma buat printjng baju ko loni.. Nanti boleh ank order utk family day tahun depan hihihi

    ReplyDelete
  2. wah, menarik. pasni boleh tempah baju ngan sha je la...

    ReplyDelete
  3. Comel baju tu, design main peranan penting kan.. Semoga murah rezeki selalu cikma dan keluarga

    ReplyDelete
  4. Jemput join Planner 2019 Giveaway hehe :) https://messarah.blogspot.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html

    ReplyDelete
  5. Menarik ni, sekarang ada juga pilihan tempat tempahan baju

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi