Tuesday, July 11, 2017

PEMENANG RAMADHAN RAYA BLOGGER CONTEST

PEMENANG RAMADHAN RAYA BLOGGER CONTEST | Alhamdulillah, tak perasan sebenarnya bila kawan-kawan blogger lain duk kongsikan keputusan ini. Sebab dalam hati mungkin tak ada rezeki kali ini disebabkan kecewa tak menang yang mingguan tuu...sebab Sha join yang task pertama tu sahaja.
Semalam selepas menerima emel Tahniah daripada pihak lazada hati pun masih cakap..adoii lazada ni macam aku ada je dalam senarai pemenang tu..kemudian baru terasa nak tengok satu-satu blog yang menang maklumlah 2 minggu Syawal ni tak berapa pedulikan blog...huhuhu..raya konon kan..


Lepas tengok satu-satu...yelah tulisan tu kan dekat-dekat je..hihihiihi...Lorrrr ada juga blog Sha tersenarai. Alhamdulillah walaupun kali ini tersenarai dalam pemenang hadiah ke-3. Memang best pengalaman dengan lazada tahun ini. Rezeki sangat. Terima Kasih banyak-banyak lain kali kita join lagi yeaaa..

Ok Bai.

15 comments:

  1. Tahniah . Teruskan bershopping bersama lazada

    ReplyDelete
  2. Tahniahhh kakkk woww shopping sakan lahh dpt duitt raya dari lazada.
    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
    Replies
    1. time kaseh Uyul....ahhaa, Alhamdulillah de rezeki lg rupanya

      Delete
  3. Tahniah!
    Nak tanya last time yang you menang Lazada birthday blogger contest tu lepas Lazada email minta details.
    Berapa lama baru dapat vouchernya tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Time kasih awak...masa umum pemenang 27/3 ..30/3 saya reply emel dieorg...4/4 dpt voucher tuu...lebih kurg 1 minggu laa..

      Delete
    2. Okay! alhamdulillah semalam dah terima voucher.

      Delete
  4. congrats..anyway, done follow ur blog

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...