HOME CONTACT SIAPA SAYA NOTA TUTOR NOTA CUTI NOTA RESEPI AIDY REVIEW SILERA CHIA SEED

Monday, June 13, 2016

THE CONJURING 2

THE CONJURING 2 | Ramai dah ke yang pergi menonton cerita ni? Sha memang peminat cerita seram ni, tapi belum berkesempatan dan biasanya tak ada la Sha ke pawagam. Sha seorang yang sabar menanti cerita ni boleh di muat turun nanti..hihiihi..kedekut betul lah,tambah pula sekarang bulan puasa.

Nanti nak menonton cerita ini kena panaskan balik tengok balik The Conjuring 1. Sekarang ini kalau tunggu nak tengok cerita seram di seram sabtu kebanyakkan tidak mencapai tahap cerita seram atau cerita hantu yang best sangat. Anak sulung Sha sekarang pun kalau tahu ibu dia nak tengok cerita hantu punyalah sibuk nak tengok juga.
Sebelum tengok cerita penuh tu, boleh la tengok sini 5 Babak Dalam The Conjuring 2 Yang Boleh Buat Korang Demam Panas Sebulan. Berani Tengok? . Macam tak sabar pulak nak tengok cerita penuh The Conjuring 2 ni.
Teringat pulak ketika mengandungkan Adik Fathia,hari-hari mesti nak tengok cerita hantu. Tak tahu lah kenapa,lepas bersalin dah kurang tabiat tu.macam biasa jarang-jarang sekali nak tengok jugak cerita seram ni.

5 comments:

Terima Kasih Daun Keladi