HOME CONTACT SIAPA SAYA NOTA TUTOR NOTA CUTI NOTA RESEPI AIDY REVIEW SILERA CHIA SEED

Friday, June 10, 2016

JADUAL PERLAWANAN EURO 2016

JADUAL PERLAWANAN EURO 2016 | Peminat sukan bola sepak pasti sudah sedia maklum akan jadual perlawanan yang akan berlangsung mulai esok 11 Jun 2016 ( Sabtu ). Di sini Sha kongsikan jadual perlawanan Euro 2016 untuk peminat bola sepak sekalian.


Mana satu pilihan anda? Perlawanan Euro 2016 boleh ditonton secara langsung di kaca televisyen melalui saluran TV3 dan ASTRO. Ingin tahu macam mana anda tidak akan terlepas tayangan? Klik sini------------------------->>> EURO 2016 SLEEPING SCHEDULE
Pastikan anda tidak ketinggalan menyokong pasukan yang anda minati.

10 comments:

  1. Tudiaa peminat bola buat buat kluaq jadual dah..hehhee :)

    ReplyDelete
  2. salam kunjung semula...

    amboih siap jadual... peminat bola sepak ke?
    akak tak berapa minat bola sepak tp idak lah benci tp kalu ckp psl bola sepak...
    aku tau ada penyerang ngn keeper lain2 tarak tau hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sudi berkunjung kembali

      dulu2 layan jgk..sejak jd mak budak ni..rehat lebih penting..kih3..

      Delete
  3. Huhu.. Tak layan bola.. Tv pon dah kong smlm.. Tiba2 xleh on.. Menangis kebosanan di rumah.. Huhuhu~
    RosmizaAli.Com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah.. Mintk tv baru raya tu nmpknya..

      Delete
    2. Hah.. Mintk tv baru raya tu nmpknya..

      Delete
  4. salam kunjung balas Sha
    alahai peminat bola ke ni
    kalau kaknoor kek bola suka lah heheee
    bagi kt orang muda lah pulak kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xberapa sgt dh skg k.nor.. Xlart nk melayan tv lewt2 skg..

      Delete
    2. Xberapa sgt dh skg k.nor.. Xlart nk melayan tv lewt2 skg..

      Delete

Terima Kasih Daun Keladi