Sticker Custom Untuk Kad Bank Anda Bersama Philosophy Print

Sticker Custom Untuk Kad Bank Anda | Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Tak sangka ramai yang suka buat sticker baru untuk kad bank, kad minyak dan lain-lain kad. Maklumlah kad dah lama, jadi warna pun makin lusuh. Selain lusuh kebanyakan orang kad dah mula calar-calar. Itu belum lagi ada yang plastik pada kad sudah mula terkopek.

Dulu tak silap ada perkhidmatan penukaran kad bank Maybank. Pada masa itu kita boleh buat kad bank menggunakan gambar sendiri. Tapi Sha tak pasti sekarang masih ada atau tidak. Mestilah teruja kan dapat letak gambar sendiri pada kad. Ramai yang suka letak gambar kenangan dengan pasangan, gambar anak atau gambar sendiri.


CUSTOM MADE SKIN KAD BANK

Tapi kali ini Sha tak adalah nak cakap pasal tukar kad bank. Sebabnya Sha bukan orang kerja bank pun..huhuhu.. tak ada langsung kaitan dengan bank. Cuma kalau sudah rasa bosan dengan gambar kad bank atau apa-apa kad yang ada dalam dompet korang, korang boleh dapatkan custom sticker kad bank yang templatenya memang mengikut saiz kad korang.

Ada masalah tak tukar kad bank?

Setakat ini Alhamdulillah Sha sendiri sudah tukar skin kad bank Sha dengan gambar pilihan Sha. Penggunaan di mesin ATM juga tidak memberi masalah. Transaksi dapat dilakukan seperti biasa. Maksudnya tidaklah memberi kesan pada cip kad bank korang.



Testimoni : Kad Bank Menggunakan Gambar Keluarga

 

Cara Tukar Skin Kad Bank

Cara menukar skin atau sticker pada kad juga amat mudah kerana ianya telah dibuat mengikut standard kad bank. Korang jangan risau, cara untuk tampal sticker pada kad korang ada disediakan. Jadi korang jangan risau, cuma pastikan korang setting betul pada tempatnya.


 

Kelebihan Membuat Custom Bank Card Sticker Cover Bersama Philosophy Print?

  • Boleh menggunakan gambar sendiri
  • Urusan mudah melalui aplikasi whatapps atau emel untuk urusan hantar gambar dan perbincangan selanjutnya.
  • Boleh siap dalam masa sehari. Apa-apa boleh whatapps dan bincang.
  • Tiada masalah untuk kegunaan mesin ATM dan Paywave.
  • Pastikan saiz chip kad anda betul sebelum place order
  • Pastikan alamat anda betul sebelum place order.
  • Boleh letak gambar kegemaran seperti set kad bank mengkiut kartun kegemaran, menggunakan logo perniagaan korang dan macam-macam lagi.

 

Contoh Pelanggan Mengabadikan gambar kelahiran anak beliau yang pertama.
 
 
Harga Custom Made Sticker Kad Bank : RM 10.50 untuk sekeping kad.
 

 

Cara Membuat Tempahan Sticker Kad Bank Custom Made

Caranya senang sahaja korang boleh sahaja terus whatapps menggunakan link yang disediakan.

www.wasap.my/60125930439/CUSTOMKADBANK

atau boleh terus order di Kedai Shopee

https://shopee.com.my/aidymohamad

Apalagi ! Jika korang dah bosan dengan cover/skin kad bank korang jom kita kasi tukar dengan gambar baru. Dan, ramai yang dah tukar dan berpuas hati dengan kualiti dan perkhidmatan yang diberikan.

Post a Comment

1 Comments

Terima Kasih Daun Keladi