Thursday, January 28, 2016

ICE BUCKET

January 28, 2016 2
ICE BUCKET AEON IPOH KLEBANG | Lama dah nak cerita,tapi lama juga tak jenguk blog ni. Oleh kerana baru-baru ini berpeluang makan lagi, jadi kena pacak la kat sini..hihi. Baru sekali je Sha makan ice bucket ni,sebab kalau nak makan ni kena ajak geng,sebab apa? tak larat nak perabes 1 gelas besar setakat perut 2+1 ni..hihihi..Meh tengok Ice Bucket ni ape..semua ni sebab terliur Cik Hani g makan..kerana tamak,nak makan yang besar sebab nampak sedap..ngeh3..

CERITA 1

 Inilah ICE BUCKET,tinggi gelas tuu..kalau jengkal Sha pendek,ni jengkal En.Aidy..ahahaaha,jengkal Sha ngam2 gelas tuu..

 Sementara menunggu,dapat percuma air ni,sedap jugak,tapi sayangnya tak jual,hanya diberi secara percuma dalam tempoh menunggu, lupa namanya tapi campuran Strawberi + Limau.

 Zaryth suka air percuma tu,muka tahan sejuk.

 Lepas snap gambar,staff ice bucket tu akan tolong kacau untuk kita.

 Angkat puak untuk habiskan Ice Bucket tu..

CERITA 2
Alkisahnya, pada majlis perpisahan untuk kawan sepejabat Sha baru-baru ini pada 22 Januari 2016,Sha dan Ketua Chef,Cik Hani  berpakat untuk projek ICE BUCKET sendiri,dengan kelengkapan yang ringkas tetapi meriah,inilah hasilnya....

 Lebih kurang la kan?abes laa ICE BUCKET ni sebagai dessert petang di pejabat.

 Sebelah kiri : Ketua Chef;Cik Hani bersama rakan diraikan Cik Tim,
Sebelah Kanan : Pembantu Chef ;Sha...ahahahaha
Senduk pun siap Sha letak reben..ekekkee...

 Cik Tim bersama ICE BUCKET buatan sendiri.
Lebih kurang laa kan dengan yang kat kedai tu..

Untuk Makluman :

ICE BUCKET ini Sha makan di,
Food Court AEON Ipoh Klebang.
RM 28
Gelas untuk seorang sedut pun ada..
Makanan sampingan pun ada,contohnya yang Sha makan nii.

Ringan-ringan je,sebab nak telan ice banyak tu..kih3..
 

Sape suka makan sejuk-sejuk,boleh la mencuba yea..

Tuesday, January 19, 2016

RAHSIA BERSIHKAN KOLAM JIWA

January 19, 2016 2
RAHSIA BERSIHKAN KOLAM JIWA
RAHSIA BERSIHKAN KOLAM JIWA | BACA DENGAN GEMBIRA ^_^

MEMBACA itu WAJIB


Saya baca sikit-sikit pun sentap, apa lagi baca 1 buku.
Hari-Hari macam muka kena tampar.
Insaf..!!!

>>>>RAHSIA PEMBERSIHAN KOLAM JIWA YANG PALING BERKESAN MENARIK REZEKI<<<<

EDISI 5 TERBAIK (BEST SELLER)
----------------

“Formula terbukti berjaya untuk menarik rezeki yang melimpah ruah, kebahagiaan hati, kekayaan harta dan jiwa, serta keberkatan hidup di DUNIA dan di AKHIRAT”

FORMULA INI SANGAT SESUAI UNTUK MEREKA YANG MEMPUNYAI PENYAKIT DI BAWAH:

1) DENGKI
2) SAKIT HATI DENGAN ORANG
3) CEMBURU
4) MURUNG
5) SEDIH
6) MASALAH KOMUNIKASI
7) LALAI
8) LUPA
9) TAK CUKUP DUIT
10) MERASA DIRI HEBAT
11) RIAK
12) BERCELARU
13) TIDAK TENANG TIDUR
14) SUKA FIKIR MASALAH
15) TIDAK TAHU MEMBETULKAN NIAT
16) SUKA FIKIR BUKAN-BUKAN
Dan banyak lagi..

 Jika dibaca penuh penghayatan


LIHAT APA KATA PEMBACA EBOOK 70 FORMULA REZEKI INI
=====================================

"Baru2 akak dilanda satu masalah dlm diri akak.... masa tu mmg lost.. sehingga akak rasa mcm gelap aje dunia ni pada kemuncak masalah tu.. sehingga satu mlm... akak baca blk ebook nora hingga tertidur.. bangun pagi.. akak rasa lain sgt.. mcm ada satu semangat baru.. masalah tu jd kecik pulak.. start dari mlm tu.. mmg akak akan selalu baca.. bila akak fikir balik... baru akak perasan.. ebook nora kandungan dia "happy2..".. membakar semangat.. sbb tulah.. kalau akak bc seblm tidur.. bila bangun pagi mood jd happy n bersemangat...."    -CIKPUAN NOR ZAHIDAH ARIFFIN


BERMINAT MILIKI EBOOK INI? TEMPAH SEKARANG.
500% BERKESAN. SETIAP HARI PASTI TERSENYUM 24 JAM. INSYAALLAH

TEKAN SINI SEKARANG SEBELUM TAWARAN DITUTUP------>>>

<<< http://www.formularezeki.com/hop.php?ref=SHALIMAR >>>
<<< http://www.formularezeki.com/hop.php?ref=SHALIMAR >>>
<<< http://www.formularezeki.com/hop.php?ref=SHALIMAR >>>

Ikhlas Perkongsian,

SHALIMAR MOHD YUSOF

JAWAB SURVEY DAPAT UPAH

January 19, 2016 4
JAWAB SURVEY DAPAT UPAH
JAWAB SURVEY DAPAT UPAH | Alhamdulillah setakat ini masih menyimpan sedikit demi sedikit dalam akaun http://www.paypal.com nanti dah cukup target baru nak withdraw.
Kawan-kawan dah join ke belum?
Kalau belum,dan berminat untuk menyertai survey-survey percuma yang boleh mendatangkan pendapatan boleh join sini :

http://my.ipanelonline.com/uploads/management/2015/12/03/20151203093935_87109.jpg

Berminat?
Klik Banner dan sign up!
log in harian dapat point,
kongsi pendapat dapat point,
jawab survey lagi dapat point,
Kumpul-kumpul point,pas tu claim masuk dalam akaun paypal anda.
Sekian.

Monday, January 18, 2016

AIS KRIM JIPANGI

January 18, 2016 0
AIS KRIM JIPANGI | Habiskan hari minggu pada waktu malam, jalan-jalan cuci mata. Tertengok Ig Blogger Kak Ana Jingga kongsi gambar ais krim ni,terliur pulak, nasib baik kat Ipoh ni ada jugak. huhuu..
Walaupun dah kenyang, kes teringin beli laa satu makan 3 beranak, Sedap!! Zaryth suka, Sha suka, En.Aidy pun suka!! Tak caya? tengok reaksi Zaryth..Adoi laa anak,berebut dengan ibu tu makan. Ais krim dia pun lembut je..

RM 7/ais krim

 Yang kesiannya adik Fathia,duk dalam troli je,ehehhe...dengan pelbagai aksi sambil tunggu ayah,ibu, dan abang makan ais krim.

Puas tengok anak seronok,isi masa macam ni pon ok dah..

Itu saja nak kongsi..terima kasih baca,tengok gambar pe semua tuu...

Friday, January 08, 2016

JADI AGEN RELOAD TOPUP

January 08, 2016 3
JADI AGEN RELOAD TOPUP
JADI AGEN RELOAD TOPUP | Lama dah buat bisnes ni,lagipun ini saja yang sesuai dan fleksibel untuk Sha jalankan. Simple. Tapi lama jugak berhenti jual, sebab dulu tertipu ,mudah sangat bagi id kat orang,last-last lebur modal. Memandangkan kawan-kawan sekerja ramai pakai prepaid,jadi apa salah Sha jual kan?jimat minyak motor kereta diaorang untuk ke kedai semata-mata nak beli topup. Diri sendiri pun jimat jugak,tak perlu lagi kerap ke kedai hanya untuk beli topup. Jimat sikit-sikit pun kira ok la di zaman serba mencabar ini. Nak berniaga jual barangan ni, tak berapa ada bakat. Topup ni kira ok laa sebab keperluan sekurang-kurangnya setiap bulan pasti akan topup kredit handphone kan. Tambah tak ada kawan lain jual topup.

Satu lagi dulu berhenti jual sebab pakai kredit sendiri untuk jual,sekarang mengikut peredaran zaman, jual topup melalui web atau menggunakan apps yang boleh di install di Play Store je..

Nak tahu lebih lanjut?

Whatapps Sha : 017-9154696

Peratus keuntungan :

Maxis - 3%
Digi - 4%
Celcom - 4.8%
Umobile - 3.8%

Lain-lain pun ada.

Modal Min Rm101.

InsyaAllah proses dalam masa 30 minit.

Sha buka pendaftaran untuk 5 orang terawal dengan yuran sebanyak RM15 seumur hidup.
Website : 68topup.com

Blog untuk panduan dalam proses update :