HOME CONTACT SIAPA SAYA NOTA TUTOR NOTA CUTI NOTA RESEPI AIDY REVIEW SILERA CHIA SEED

Thursday, August 11, 2016

# FAMILY # FILEM

AKTIVITI BEST BERSAMA RAKAN-RAKAN DAN KELUARGA

AKTIVITI BEST BERSAMA RAKAN-RAKAN DAN KELUARGA | Kebiasaan pada hari minggu dan hari-hari cuti pasti akan terfikir apakah aktiviti-aktiviti yang sesuai dilakukan bersama rakan-rakan atau bersama keluarga tersayang. Seperti Sha memang meminati aktiviti luar rumah dan bergerak melihat persekitaran menikmati alam semulajadi.

Antara aktiviti yang boleh anda lakukan diwaktu terluang anda adalah seperti :


1. Aktiviti Berbasikal. Belum ada basikal laa pulakk...ahahhaha..kat mana paling best berbasikal contohnya macam ni Berbasikal di Putrajaya

2. Mendaki bukit atau gunung. Yang ini biasanya jika tiada aral pada hari sabtu naik bukit jelaa.. Nak tengok rupa Sha naik bukit macam ni jelaaa.. antaranya BUKIT KLEDANG IPOH

3. Camping. Tak berapa sesuai dengan anak kecil sekarang..Zaman jadi pelajar dulu memang suka sangat .

Cadangan aktiviti lain anda boleh tengok sini 7 Aktiviti Outdoor Paling 'Best' Dilakukan Dengan Kawan-Kawan

Ok,esok dah hari jumaat. Lusa hari sabtu apa aktiviti anda?  Fikir-fikir laa yeaa apa yang terbisik dihati..

7 comments:

  1. Replies
    1. Mcm Anum pun best..selalu ada xtvt luar kan..

      Delete
  2. Haha..aktiviti komeh ghumah la sha, apalagi, nk panjat bukit cpt no penat dah tetua ni. Tapi akk suka jalan2 ke alam semulajadi, tenang, damai, udara segar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaupun jln2 ke taman..itu pun sudah menarik!!

      Delete
  3. kalau akak aktiviti paling best... jln2 supink lah apa lg kih2

    mcm2 aktiviti blh bt kalu supink2 tuh... jln2 pastu mkn2 pastu beli2 brg skit hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. keh3...supink2...wlupun window supink..bulleh bakor kalori ...

      Delete
  4. hihi duduk umah je kot. klu ada kenduri best jugak. boleh gantung kuali :P

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi