HOME CONTACT SIAPA SAYA NOTA TUTOR NOTA CUTI NOTA RESEPI AIDY REVIEW SILERA CHIA SEED

Monday, December 08, 2014

# GAME

GAME : HAY DAY




Assalamualaikum kekawan..
Tak tahu laa kenapa malas sangat nak update entry semenjak 2 menjak ni..
Banyak cerita, tapi asyik gambar-gambar yang nak dikongsi dan nak dipasak kat entry lupa nak ditransfer ke telefon bimbit NS nii..jadinya tak terkongsi lagi laa...
Jadi, hari ini NS nak kongsi 1 game yang NS, Shuben NS, kawan-kawan NS dah ada yang berjangkit.

Seronok jugak main game ni, kadang terlagha jugak ...ehehehe..
Apa??
Nak main jugak? Nak ladang dan perusahaan macam NS punya farm di atas?
Kawan-kawan boleh laa install di PLAY STORE telefon bimbit korang....
Nak main game ni kena ada internet tauu...
Have Fun..!!!

6 comments:

  1. salams sha, rinduuu lama akak tk dtg blog sha.....teringat dulu suka main games yg harvest2 tu...sampai sanguup tk tido malam.....hehehheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam kak....ahaha..celik je mata main ni kan...

      Delete
  2. Dulu masa addicted game farm ni, terfikir pula klola dpt ladang besar tu..hihi

    ReplyDelete
  3. tengok gambar macam exciting je.... tapi takut nak main... takut lupa laki... hahahhaa

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi