Friday, September 26, 2014

8 PULAU MENARIK UNTUK DIKUNJUNGI

Assalamualaikum
Selamat pagi semua...pagi ini NS nak kongsi 8 pulau yang menarik dan berbaloi untuk mencari ketenangan.
NS memang jenis suka kalau bercuti di tempat-tempat macam ni..cuma tak berapa ada rezeki lagi untuk menjelajah semua pulau ini.
Jom tengok pulau apa yang menarik :
[ Untuk lebih lanjut berkaitan bajet : Klik Gambar. ]

 http://shalimaryusof.sharethisstory.net/my-881306-5812

 http://shalimaryusof.sharethisstory.net/my-881306-5812

 http://shalimaryusof.sharethisstory.net/my-881306-5812

 http://shalimaryusof.sharethisstory.net/my-881306-5812

http://shalimaryusof.sharethisstory.net/my-881306-5812

http://shalimaryusof.sharethisstory.net/my-881306-5812

http://shalimaryusof.sharethisstory.net/my-881306-5812

http://shalimaryusof.sharethisstory.net/my-881306-5812 

Subhanallah...Allahuakbar..memang indah ciptaan Allah S.W.T

8 comments:

  1. Salam Jumaat...Indahnye ciptaan Allah...NS sehati sejiwa dgn ekin...hrp ade lah rezki kite sampai ke sana...

    JOM SAMA-SAMA SUPPORT SEGMEN PERTAMA SAYA: BLOGLIST CUN

    http://nurulasyikinmohdanuar.blogspot.com/2014/09/segmen-bloglist-cun-oktober-2014-by.html

    ReplyDelete
  2. seronoknya dpt pi pulau...! saya nak pi bora bora island.. cantik.. ! hehe tak ada dlm list..

    ReplyDelete
  3. Sha, semoga satu hari nanti Sha akan menjejak kaki ke semua pulau2 idaman ni, kak ana suka tengok laut tapi takut naik bot macam mana nak ke pulau tuu..huhu

    ReplyDelete
  4. subahanallah...cantik2 pulau ni..ada banyak lagi kan pulau2 cantik... insyaallah..ada rezeki pasti boleh g semua ni.. janji dengan keluarga kan....

    bestnye... air yang jernih2... mesti kalu ke setiap tempat ni rasa tenangaaa sangat kan2...

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...