Wednesday, August 20, 2014

CAWANGAN KAISON MALAYSIA

Assalamualaikum..
Selamat petang semua...selamat bekerja selamat beristirehat yeaa semua..
Hari ini NS nak kongsi sesuatu yang diyakini disukai oleh kaum-kaum hawa seperti NS.
Seperti tajuk di atas minggu lepas NS baru berpeluang mengenali KAISON MALAYSIA. Selama ini hanya mendengar cerita daripada sahabat handai sahaja, ini pun kerana sudah ada Cawangan Kaison Malaysia yang terletak di Manjung, Perak.

Untuk makluman sahabat-sahabat, ini senarai cawangan kaison Malaysia :

SABAH : PUTATAN | 1 BORNEO | CENTRE POINT

KLANG VALLEY : KL FESTIVAL | PARADIGM MALL

MELAKA : MAHKOTA PARADE

PERAK : AEON SERI MANJUNG.

SARAWAK : VIVACITY MEGAMALL,KUCHING

PERAK : AEON MALL IPOH KLEBANG 


Cawangan Di Aeon Seri Manjung Perak adalah cawangan terbaru Kaison Malaysia
Jom kita tengok apa yang ada di kaison Malaysia ini.

 Bunga hiasan yang comel dalam pasu kecil.


 Sesuai untuk penggemar bunga.

 Pasu bunga comel

 Hiasan laman bagi yang suka DIY.

 Bantal comel yang murah

 Set langsir.


 Bantal lagi.

 Bermacam saiz bentuk dan warna jam dengan harga yang sangat berpatutan.

 Hiasan untuk hantaran kahwin pun ada.

 Suasana yang boleh memerengkan kepala NS.

 NS suka gambar hiasan dinding yang cantik dan murah ini.

 Buat yang suka menghias.

 Kotak-kotak comel.

 Comel.
 Wallpaper bermacam saiz dan corak dari rm19.90 sahaja untuk segulung.

 Anak patung comel.
 bakul sampah pun comel.

Apasal NS suka sebut comel ni? Sebab semua brang kat sana comel-comel...
NS hampir mereng sekejap...
Lupa suami, lupa anak...ahahaha..
Apa lagi? jom ke cawangan Kaison Malaysia terdekat anda..!!

41 comments:

  1. wahhhh mmg comey... terutama bantal tu, mmg bole pusing kepala d buatnyer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. comey lia..berbulu telinga suben NS ...ini comel..itu comel..sume benda comel..ahahha

      Delete
  2. best nye p sini..sure rambang mata..tapi sayang xda dekat penang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah..kt fb ramai org penang duk tny...:D

      Delete
  3. erm dah ada di manjung ye Sha, nanti kak ana bagitau adik ipar tu yang memang suka sgt beli barang2 deko rumah ni...tq adikku for the info ..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yups ..rasanye buln jun lepas bru buka ni...ari tu kn sha de komen kt entry akak...xsempt smpi kl..hiii....

      Delete
  4. Penyanyi J-pop ada jual kat sana tak...? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klu ade uncle nk beli agkut balik ke..ehehhe

      Delete
  5. Cantik.....bila Kaison nk buka di Penang...Ikea pun xde lagi kt Penang.geramnya tengok..Apapun time kasih tuan blog sebab buat enteri ni dilengakapi gambar...Rasa macam nak terbang g Ipoh je ..hehe..Jemput ke blog saya >>>www.myheroibu.com..Banyak info yang menarik untuk bacaan semua..

    ReplyDelete
  6. Bila kaison nk bukak kat penang ni...huhu..kepingin wallpaper yg gojes2 tu

    ReplyDelete
  7. Hihi.. kat setia city mall dah ade kaison.. ni yg rs nak ke sane ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yekee...wahh...cm tu senang laa ke sana

      Delete
  8. Wahh rambang mate...nk wallpaper...

    ReplyDelete
  9. wah.. betul2 menarik ni.. teringin nak pegi dan cari wallpaper jugak.. nanti sy update kat blog saya.. jemput follow semua ye.

    www.annuranna.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Wash,memang kene pergi cuti sekolah ni, klau duduk Di johor, mana paling hampir nk me Maison ya?

    Jemputlah ziarah blog saya juga www.hanasihat.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. serius rambang mata......kalo dpt pegi ni, duk dr pg smpai ptg pon x pe...heheheh

    jemput join giveaway MERDEKA GIVEAWAY BY HONEYONNEE.COM

    ReplyDelete
  12. Mak aih... Best kaison nih.....aeon manjung tu mmg menarik...hihi...

    Jom ke blog saya...

    www.sihatnatural.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. menarik nye..jauh nye nak pergi..huhuh

    ReplyDelete
  14. Terima kasih. Entri ni membantu saya yg x pernah pergi kaison.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2..bleh laa tau apa ada kat sana kan

      Delete
  15. I love kaison ,barang2 dekat kaison murah n comel ...
    Bila i masuk kaison i jd excited sbb semua barang i nk bli :>

    ReplyDelete
    Replies
    1. EHEHEH..memg seronok..comel2 je barg dia..

      Delete
  16. Ak slalu beli barang kt kaison utk deko..hrg pun berpatutan..

    ReplyDelete
  17. Ya Allah tq sangat. tengah cari2 barang nak buat hantaran gak ni. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah cikkyra...byk barg sesuai utk hntrn nii

      Delete
  18. ala paradigm . . . jaulnye .. tahu tak sape2 yang boleh hantarkan .. kiranya tolong belikan ke . .

    ReplyDelete
  19. dekat ioi putrajaya or setia city mall ada tak kaison ?

    ReplyDelete
  20. dekat ioi putrajaya or setia city mall ada tak kaison ?

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...