CAWANGAN KAISON MALAYSIA - SHALIMAR YUSOF


Wednesday, August 20, 2014

CAWANGAN KAISON MALAYSIA

Assalamualaikum..
Selamat petang semua...selamat bekerja selamat beristirehat yeaa semua..
Hari ini NS nak kongsi sesuatu yang diyakini disukai oleh kaum-kaum hawa seperti NS.
Seperti tajuk di atas minggu lepas NS baru berpeluang mengenali KAISON MALAYSIA. Selama ini hanya mendengar cerita daripada sahabat handai sahaja, ini pun kerana sudah ada Cawangan Kaison Malaysia yang terletak di Manjung, Perak.

Untuk makluman sahabat-sahabat, ini senarai cawangan kaison Malaysia :

SABAH : GRAND PLAZA,PUTATAN | 1 BORNEO KOTA KINABALU | CENTRE POINT | IMAGO SHOPPING MALL
@@

KUALA LUMPUR 
KLANG VALLEY : SUNWAY PUTRA MALL | SETAPAK (FESTIVAL CITY MALL)
DAMANSARA / PETALING JAYA : PARADIGM MALL | 1UTAMA SHOPPING CENTRE
SHAH ALAM : SETIA CITY MALL
AMPANG : MELAWATI MALL
CHERAS : MYTOWN SHOPPING CENTER | ECOCHERAS MALL
BATU CAVES : SELAYANG STAR SHOPPING MALL
 @@

MELAKA : MAHKOTA PARADE
@@

PERAK : AEON SERI MANJUNG.
@@

SARAWAK : VIVACITY MEGAMALL,KUCHING 
AEON KUCHING CENTRAL
@@

PERAK : AEON MALL IPOH KLEBANG 
@@

KELANTAN : AEON MALL KOTA BHARU
@@

JOHOR : AEON TEBRAU CITY | PARADIGM MALL JOHOR BHARU | AEON KULAI JAYA 
@@

PERAK : AEON MALL STATION 18
Cawangan kaiso semakin berkembang dengan cawangan terbaru Kaison Malaysia
Jom kita tengok apa yang ada di kaison Malaysia ini. Kaison Kuala Lumpur KL , Kaison Perak , Kaison Kelantan , Kaison Johor , Kaison Sarawak , Kaison Sabah dan Kaison Melaka.

 Bunga hiasan yang comel dalam pasu kecil.


 Sesuai untuk penggemar bunga.

 Pasu bunga comel

 Hiasan laman bagi yang suka DIY.

 Bantal comel yang murah

 Set langsir.


 Bantal lagi.

 Bermacam saiz bentuk dan warna jam dengan harga yang sangat berpatutan.

 Hiasan untuk hantaran kahwin pun ada.

 Suasana yang boleh memerengkan kepala NS.

 NS suka gambar hiasan dinding yang cantik dan murah ini.

 Buat yang suka menghias.

 Kotak-kotak comel.

 Comel.
 Wallpaper bermacam saiz dan corak dari rm19.90 sahaja untuk segulung.

 Anak patung comel.
 bakul sampah pun comel.

Apasal NS suka sebut comel ni? Sebab semua brang kat sana comel-comel...
NS hampir mereng sekejap...
Lupa suami, lupa anak...ahahaha..
Apa lagi? jom ke cawangan Kaison Malaysia terdekat anda..!!

43 comments:

  1. wahhhh mmg comey... terutama bantal tu, mmg bole pusing kepala d buatnyer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. comey lia..berbulu telinga suben NS ...ini comel..itu comel..sume benda comel..ahahha

      Delete
  2. best nye p sini..sure rambang mata..tapi sayang xda dekat penang..

    ReplyDelete
  3. erm dah ada di manjung ye Sha, nanti kak ana bagitau adik ipar tu yang memang suka sgt beli barang2 deko rumah ni...tq adikku for the info ..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yups ..rasanye buln jun lepas bru buka ni...ari tu kn sha de komen kt entry akak...xsempt smpi kl..hiii....

      Delete
  4. Penyanyi J-pop ada jual kat sana tak...? hehe

    ReplyDelete
  5. Cantik.....bila Kaison nk buka di Penang...Ikea pun xde lagi kt Penang.geramnya tengok..Apapun time kasih tuan blog sebab buat enteri ni dilengakapi gambar...Rasa macam nak terbang g Ipoh je ..hehe..Jemput ke blog saya >>>www.myheroibu.com..Banyak info yang menarik untuk bacaan semua..

    ReplyDelete
  6. Bila kaison nk bukak kat penang ni...huhu..kepingin wallpaper yg gojes2 tu

    ReplyDelete
  7. Hihi.. kat setia city mall dah ade kaison.. ni yg rs nak ke sane ni..

    ReplyDelete
  8. Wahh rambang mate...nk wallpaper...

    ReplyDelete
  9. wah.. betul2 menarik ni.. teringin nak pegi dan cari wallpaper jugak.. nanti sy update kat blog saya.. jemput follow semua ye.

    www.annuranna.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Wash,memang kene pergi cuti sekolah ni, klau duduk Di johor, mana paling hampir nk me Maison ya?

    Jemputlah ziarah blog saya juga www.hanasihat.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. serius rambang mata......kalo dpt pegi ni, duk dr pg smpai ptg pon x pe...heheheh

    jemput join giveaway MERDEKA GIVEAWAY BY HONEYONNEE.COM

    ReplyDelete
  12. Mak aih... Best kaison nih.....aeon manjung tu mmg menarik...hihi...

    Jom ke blog saya...

    www.sihatnatural.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. menarik nye..jauh nye nak pergi..huhuh

    ReplyDelete
  14. Terima kasih. Entri ni membantu saya yg x pernah pergi kaison.

    ReplyDelete
  15. I love kaison ,barang2 dekat kaison murah n comel ...
    Bila i masuk kaison i jd excited sbb semua barang i nk bli :>

    ReplyDelete
  16. Ak slalu beli barang kt kaison utk deko..hrg pun berpatutan..

    ReplyDelete
  17. Ya Allah tq sangat. tengah cari2 barang nak buat hantaran gak ni. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah cikkyra...byk barg sesuai utk hntrn nii

      Delete
  18. ala paradigm . . . jaulnye .. tahu tak sape2 yang boleh hantarkan .. kiranya tolong belikan ke . .

    ReplyDelete
  19. dekat ioi putrajaya or setia city mall ada tak kaison ?

    ReplyDelete
  20. dekat ioi putrajaya or setia city mall ada tak kaison ?

    ReplyDelete


  21. Do you need a Loan?
    Are you looking for Finance?
    Are you looking for a Loan to enlarge your business?
    I think you have come to the right place.
    We offer Loans atlow interest rate.
    Interested people should please contact us on
    For immediate response to your application, Kindly
    reply to this emails below only.
    Whats app +919205646839
    helpfiance@gmail.com

    Please, do provide us with the Following information if interested.

    1) Full Name:………
    2) Gender:………
    3) Loan Amount Needed:………
    4) Loan Duration:………
    5) Country:………
    6) Home Address:………
    7) Mobile Number:………
    8)Monthly Income:…………………
    9)Occupation:………………………
    )Which site did you here about us…………………

    Thanks and Best Regards.
    helpfiance@gmail.com
    Whats app +919205646839

    ReplyDelete

  22. BUSINESS (LOAN) HOME (LOAN) APPLY


    Do you need Personal Finance?
    Business Cash Finance?
    Unsecured Finance
    Fast and Simple Finance?
    Quick Application Process?
    Finance. Services Rendered include,
    *Debt Consolidation Finance
    *Business Finance Services
    *Personal Finance services Help
    Please write back if interested with our interest rate
    Whats app +919205646839 whats app for more info:
    mohanmendcompany01@gmail.com
    Call us +919971767157

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi