HOME CONTACT SIAPA SAYA NOTA TUTOR NOTA CUTI NOTA RESEPI AIDY REVIEW SILERA CHIA SEED

Thursday, December 05, 2013

# LOVE

PEMERIKSAAN PADA UMUR 15 BULAN

Hari ini 05 Disember 2013
Sudah 15 bulan umur anak ambe...
Seronok sungguh dapat melihat tumbesaran beliauuu...
Tapi beliau masih tak pandai panggil ibu...panggil ayah dah boleh ..che ngah pon dia leh panggil nyahh....huhuhu...che su pon dia boleh panggil cu...Pape pun...tetap bersyukur dengan perkembangan beliau yang boleh tahan aktif...
Dan...oleh kerana keaktifan dia tu...berat badan beliau berbanding umur 12 bulan dulu hanya 500 g jer...macam tak percaya je sebab terasa berat daa lau dukung beliau....15 bulan ni baru 9.6 kg....
Tapi tak ape laa...keadaan,perkembangan beliau pada tahap yang baik...Alhamdulillah....




Masa umur 12 bulan beliau ada 6 batang gigi...setakat hari ini masih ada 8 batang...
Beliau ni senang je ajak gosok gigi,,,
Hari-hari duk kat pejabat mesti rindu nak balik...Rindu nak main dengan beliau...walaupun kekadang ada jugak termaarraaaaaaaaahhh kat beliau...
mwaaahhh....

4 comments:

  1. Salam singgah, comelnya dia! kalau boleh nak chak..chak.. done follow, studioous.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Alloooo....time kasih singgah sini yerr....:)

    ReplyDelete
  3. alahi comelnya bby..sy singgah and dah follow sini..sudi2 follow jgk ye..

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi