Powered by Blogger.

Thursday, August 29, 2013

0 comments

Alhamdulillah.... Petang ni dapat lagi ambe mencoret sesuatu ...... Tapi sebelum itu ambe nak kongsi cite sikit.,,, Bukan gossip tauuuu..h...

Wednesday, August 28, 2013

2 comments

Bismillah.. Ok,,,petang2 ni tetiba plak terfikir nak post pasal facebook... Dalam duk melayan blog Arwah adik Yasmin J Hunwick ALLAH...

Tuesday, August 27, 2013

4 comments

Alhamdulillah.... Plan minggu lepas sudah dapat dilaksanakan oleh kami-kami.. Ni baru rehat dari makan jap...makanan banyak lagi...ni t...

Friday, August 23, 2013

0 comments

Masa rehat hari jumaat ni tak tahu nak buat apa.... Ikut member-member opis g jusc0... Tak tau nak beli apa... Duk pusing-pus...

Tuesday, August 20, 2013

2 comments

  Assalamualaikum...Salam Sejahtera....   Di saat ini kepala ambe berdenyut-denyut... Kenapa yer....macam nak ting tong jer... Se...

Friday, August 16, 2013

5 comments

Bila seorang ibu berangan.... pasti berangankan sesuatu yang terbaik untuk seorang anak... 2-3 hari ni ambe bukan duk berangan apa sangat...

Thursday, August 15, 2013

1 comments

Assalamualaikum... Okeh....kalau main game pou neh...rasanya pou tu dah berkulat tak Nampak rupa pou dah rasanya...heee.. Nasib baik la...