HOME CONTACT SIAPA SAYA NOTA TUTOR NOTA CUTI NOTA RESEPI AIDY REVIEW

Monday, April 09, 2018

# FAMILY

ADIK NUR SUKA BERGAYA DENGAN TUDUNG

ADIK NUR SUKA BERGAYA DENGAN TUDUNG | Agak lama Sha tak update pasal anak-anak. Kebiasaanya Sha update di laman sosial facebook jadi kali ini Sha nak kongsi kat sinilah sebagai kenangan Adik Nur.


Bukan setakat tudung dan  shawl Sha Adik Nur pinjam buat gaya, tapi jangan hairan lah kalau tuala dia asyik tak lekat di ampaian memang dia tarik buat putar belit macam shawl. Kalau ibu tengah lipat kain habislah kalau dia nampak tudung ibu, kena cepat pergi simpan kalau tidak dibuka balik lipatan dan pakai.

5 comments:

  1. kecik2 dah minat bgaya bagus ni heheh

    ReplyDelete
  2. Salam sejahtera

    Terima kasih kerana sertai Review Blog April 2018.

    Senarai Peserta : https://aerillhassan.blogspot.my/2018/04/senarai-peserta-review-blog-april-2018.html

    Senarai Pemenang : https://aerillhassan.blogspot.my/2018/04/senarai-pemenang-review-blog-april-2018.html

    ReplyDelete
  3. alah2... comei2 semunya... geram ngn pipi pau dia tuh

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi