HOME CONTACT SIAPA SAYA NOTA TUTOR NOTA CUTI NOTA RESEPI AIDY REVIEW SILERA CHIA SEED

Monday, December 04, 2017

# GIVEAWAY

Sis Gee First Giveaway

SIS GEE FIRST GIVEAWAY | Assalamualaikum selamat pagi semua. Ok hari ini Sha luang masa untuk menyokong Giveaway pertama yang diadakan oleh Blogger Sis Gee. Sis Gee ini merupakan antara insan terawal menyertai Group Blogger Pantai Timur bersama Sis Awa, orangnya manis ting-ting mesra pulak tuu. Jom kawan-kawan lain yang belum menyertainya apa kata kita sama-sama memeriahkan giveaway ini sebelum tarik tutup.

http://www.sisgee.com/2017/11/sis-gee-first-giveaway.html

Giveaway ini telah berjalan sejak 24 November 2017 yang lepas dan akan berakhir pada 12 Disember 2017 ini. Hadiah-hadia pun  menarik kalau dapat hadiah utama tu jimat la sikit Sha tak payah fikir dah nak beli lain kan. Sis Gee cakap kalau ramai join beliau nak tambah hadiah jadi ajak la kawan-kawan lain join yea. Syarat-syarat yang Sis Gee bagi pun simple sahaja :

SYARAT - SYARAT :
1) Seorang blogger di Malaysia
2) Follow blog  << www.sisgee.com >>  **wajib**
3) Follow Instagram  << @hazirahmohd >> 
4) Follow Facebook << Hazirah Mohd >> 
5) Buat entry bertajuk : Sis Gee First Giveaway
6) Letakkan banner kat atas dan linkkan ke entry ini.
7) Tinggalkan komen link penyertaan korang di entry berkenaan.
DONE!!
 
Apa lagi? Jom join..KLIK BANNER DI ATAS!


TARIKH TUTUP !
12 . 12 . 2017

8 comments:

  1. wahhh join jugak. ray singgah dr segmen yg sama

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/sis-gee-first-giveaway.html

    jmput join n meriahkan segmen GA kt sni jugak

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
  2. Gud luck

    http://colouroflifek.blogspot.my/2017/11/sis-gee-first-giveaway.html?m=1

    ReplyDelete
  3. salam singgah :))

    https://messarah.blogspot.my/2017/11/kenapa-personalized-gifts-lagi-best.html

    ReplyDelete
  4. hamboii manis ting ting ye!!kena hurung semut kang!haha

    btw thanx cik ma support Gee!muahhh!

    senarai peserta update kat sini :
    http://www.sisgee.com/2017/12/senarai-peserta-sis-gee-first-giveaway.html

    good luck awak sweet ting ting!!

    ReplyDelete
  5. semoga berjaya dan mendapat hadiah yang diidamkan

    ReplyDelete
  6. singgah sini..good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2017/11/sis-gee-first-giveaway.html

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi