HOME CONTACT SIAPA SAYA NOTA TUTOR NOTA CUTI NOTA RESEPI AIDY REVIEW SILERA CHIA SEED

Thursday, October 05, 2017

# GIVEAWAY

GIVEAWAY REFRESH BLOG


GIVEAWAY REFRESH BLOG | Assalamualaikum rakan pembaca, rakan blogger sekalian agak lama Sha tak anjurkan giveaway jadi hari ini Sha nak lancarkan giveaway di bulan oktober ini. Agak-agak korang sudi tak join yea? Sambil-sambil itu Sha dengar lagu Cinta Terbaik daripada Cassandra Band jatuh cinta sejak dengar blogger Atiqah Norbaki smule lagu ini. Sha kongsi sikit lirik lagu ini , semacam je kan buat giveaway sambil dengar lagu Cinta Terbaik ni jiwang je mood kan..ahhahaha..


Jujur saja ku tak mampu 
Hilangkan wajahmu di hatiku 
Meski malam mengganggu 
Hilangkan senyummu di mataku
Ku sadari aku cinta padamu
 
Meski ku bukan yang pertama di hatimu 
Tapi cintaku terbaik untukmu 
Meski ku bukan bintang di langit 
Tapi cintamu yang terbaik
 
Jujur saja ku tak mampu 
Tuk pergi menjauh darimu
 Meski hatiku ragu
 Kau tak di sampingku setiap waktu
 Ku sadari aku cinta padamu
 
Meski ku bukan yang pertama di hatimu 
Tapi cintaku terbaik untukmu
 Meski ku bukan bintang di langit 
Tapi cintamu yang terbaik
 
Oh meski ku bukan yang pertama di hatimu
 Tapi cintaku terbaik untukmu 
Meski ku bukan bintang di langit 
Tapi cintamu yang terbaik
 
Oh meski ku bukan yang pertama di hatimu 
Tapi cintaku terbaik untukmu
 Meski ku bukan bintang di langit 
Tapi cintamu yang terbaik (cintaku yang terbaik) 
Tapi cintamu yang terbaik (cintaku yang terbaik) 
Tapi cintamu yang terbaik

Dah habis nyanyi? Jangan lupa pulak join giveaway ini yeaa. Korang mesti nak tahu apa hadiah yang menanti kan? Okeh untuk giveaway kali ini Sha sediakan hadiah seperti berikut :

1 x kain pasang
😍😍
1 x soft canvas handy bag
😍😍
1 x topup RM 10
😍😍
2 x saguhati

Syarat-syarat pun ringkas juga :

 Follow Blog : shalimaryusof.com & aidysreviews
Follow Instagram : shalimarmohdyusof
Follow FB Page : Bloggernotashalimar

😊Dalam entry nanti korang share laa lagu kegemaran korang pulak yeaa..nak tahu juga. 
😊Letak Tajuk Entry [ Giveaway Refresh Blog ] dan Copy banner giveaway diatas dan linkkan ke entry ini.
😊 Sudah siap nanti jangan lupa copy link entry korang di ruangan komen entry ini yea..Nanti Sha jalan-jalan tengok okeh.

Itu sahaja jadi pada yang free-free tu boleh lah luangkan masa okeh.
Terima Kasih.

52 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. hadiah menarik.inshaallah nti CR join. :)

    ReplyDelete
  3. Done :)

    https://messarah.blogspot.my/2017/10/giveaway-refresh-blog.html

    ReplyDelete
  4. akak join.... :)
    http://www.sheilainspire.com/2017/10/giveaway-refresh-blog.html

    ReplyDelete
  5. Done support your giveaway here :

    https://thisni3zahata.blogspot.my/2017/10/giveaway-refresh-blog.html

    =)

    ReplyDelete
  6. saya join ye :D

    https://farhannajafri.blogspot.my/2017/10/giveaway-refresh-blog.html

    ReplyDelete
  7. Join :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/10/giveaway-refresh-blog.html

    ReplyDelete
  8. Saya join yaaa :D

    http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2017/10/giveaway-refresh-blog.html

    ReplyDelete
  9. saya join ^^

    http://puankuci.blogspot.my/2017/10/giveaway-refresh-blog.html

    ReplyDelete
  10. free sgt ni...hahaha saya join ya!
    dr blogger sabahan :) salam kenal!

    https://kylifa.blogspot.my/2017/10/giveaway-refresh-blog.html

    ReplyDelete
  11. nak join jugak nnti.. Part lagu tu yg menarik.. hehehe

    ReplyDelete
  12. salam...saya join :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2017/10/giveaway-refresh-blog.html

    ReplyDelete
  13. done join.. :)

    http://www.leaazleeya.com/2017/10/giveaway-refresh-blog.html

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum kak Sha.. Saya join yea..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/10/giveaway-refresh-blog.html

    ReplyDelete
  15. Sha joint
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/10/giveaway-refresh-blog.html

    ReplyDelete
  16. ida join

    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2017/10/giveaway-refresh-blog.html

    ReplyDelete
  17. Rabia join ya :)

    https://robiahtul.blogspot.my/2017/10/giveaway-refresh-blog.html

    ReplyDelete
  18. Salam Kenal, Ana join GA ni. Moga success penganjuran GA ni dan moga ada luck untuk Ana :)

    http://anamelapmelip.blogspot.my/2017/10/giveaway-refresh-blog-by-shalimar-yusof.html

    ReplyDelete
  19. DSYS (@_-)

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/10/giveaway-refresh-blog-by-shalimar-yusof.html

    ReplyDelete
  20. saya join yer

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/10/giveaway-refresh-blog.html

    ReplyDelete
  21. https://cikash.blogspot.com/2017/10/giveaway-refresh-blog.html

    ReplyDelete
  22. Hanis join =)

    https://hanismasturina.blogspot.my/2017/10/giveaway-refresh-blog.html

    ReplyDelete
  23. Join
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/10/giveaway-refresh-blog.html

    ReplyDelete
  24. salam sha...kak lina dah join

    http://www.linliena.com/2017/10/giveaway-refresh-blog.html

    ReplyDelete
  25. Join yer...

    http://www.huhahuhajerr.com/2017/10/giveaway-refresh-blog.html

    ReplyDelete
  26. join kak sha :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2017/10/giveaway-refresh-blog.html

    ReplyDelete
  27. Saya sudah join :)

    http://najahmustapa.blogspot.my/2017/10/giveaway-refresh-blog.html

    ReplyDelete
  28. SZ join juga
    https://salatulzarida.blogspot.my/2017/10/giveaway-refresh-blog.html

    ReplyDelete
  29. gee join!

    http://www.sisgee.com/2017/10/giveaway-refresh-blog.html

    ReplyDelete
  30. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2017/10/giveaway-refresh-blog.html

    ReplyDelete
  31. sy join

    http://anzrarizalbuddy.blogspot.my/2017/10/giveaway-refresh-blog.html

    ReplyDelete
  32. Ala bestnya GA kak SHA. Mai nak join tapi lewat malam dah ni, harap esok sempat join.

    ReplyDelete
  33. Join...
    http://seindahcerita.blogspot.com/2017/10/giveaway-refresh-blog.html

    ReplyDelete
  34. join dah :)

    http://www.kasihjuju.com/2017/10/giveaway-refresh-blog.html

    ReplyDelete
  35. salam tuan rumah, saya join ya =)

    http://at-tarmizi.blogspot.my/2017/10/giveaway-refresh-blog.html

    ReplyDelete
  36. Saya datang join ya Kak Sha, hihi.

    http://missobsesi.blogspot.my/2017/10/giveaway-refresh-blog.html

    ReplyDelete
  37. join tapi auto publish post tau :)

    https://eyranasrin.blogspot.com/2017/10/giveaway-refresh-blog.html

    ReplyDelete
  38. Cik Renex join!

    http://renex89.blogspot.my/2017/10/giveaway-refresh-blog.html

    ReplyDelete
  39. Wani join (:

    http://www.syazwanizunidan.com/2017/10/giveaway-refresh-blog.html

    ReplyDelete
  40. salam singgah. nak join la jap lg :p

    ReplyDelete
  41. Saya join ...

    https://jombercontest.blogspot.my/2017/10/giveaway-refresh-blog.html

    ReplyDelete
  42. saya join jugak! :D

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/giveaway-refresh-blog.html

    ReplyDelete
  43. Joined :)
    http://thezofiroh.blogspot.my/2017/10/giveaway-refresh-blog.html

    ReplyDelete
  44. husna joined :)

    http://akusukaketawa.blogspot.my/2017/10/giveaway-refresh-blog.html

    ReplyDelete
  45. awa join >> http://www.sishawa.com/2017/10/giveaway-refresh-blog.html

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi