Monday, September 11, 2017

BLOGGER PANTAI TIMUR

BLOGGER PANTAI TIMUR | Semalam rentetan daripada status blogger sishawa di laman sosial facebook yang mengenalkan diri sebagai blogger pantai timur jadi apalagi Sha pun komen jugalah status sis hawa kita tu..huhu..kami kenal sejak sama-sama memenangi contest lazada yang lepas. Daripada facebook kami panjangkan ke grup whatapps geng-geng blogger pantai timur waahh..akhirnya ada juga geng pantai timur sebagai anak terengganu mestilah Sha join kan.

 

Siapa lagi nak join team pantai timur boleh maklum yeaa..Di sini Sha lampirkan senarai blogger pantai timur setakat ini.


Salam perkenalan semua...pada yang sudi join jangan segan-segan bagitahu yeaa..

Terima Kasih.

20 comments:

  1. #bloggerpantaitimur sudah muncul.. moga kita semua terus sukses lepas ni.. ameen :D

    ReplyDelete
  2. Hai, sye pun geng pantai timur. Hehe

    ReplyDelete
  3. Bestnya ada group geng blogger... kl dan selangor mcm xde je.huhuhu

    ReplyDelete
  4. bestnyerr geng pantaitimur ni..sy tak dak geng..hehe

    ReplyDelete
  5. Saya pun geng pantai timur jugak...😉

    ReplyDelete
  6. Mrs. A ada gang lunch aje.
    Apa! yang penting! we are blogger yeeee.....haaaaaaa....

    ReplyDelete
  7. Hai cik ash pantai timur tapi duk utara hihihihi

    ReplyDelete
  8. Hai2 semua :)

    Singgah sini dan follow :)

    #BloggerPantaiTimur
    akukaudansesuatu.blogspot.com

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...