HOME CONTACT SIAPA SAYA NOTA TUTOR NOTA CUTI NOTA RESEPI AIDY REVIEW SILERA CHIA SEED

Tuesday, August 22, 2017

# SUKA-SUKA

APLIKASI SNOW

APLIKASI SNOW | Terjebak dengan adik masa balik kampung baru-baru ini. Ahahaha...biasanya tak layan sangat, tapi boleh duk gelak-gelak dengan adik-adik tu layan jelaa . Diaorang tu tak kira dah mak ayah ke apa pun jadi mangsa jugak, mak ayah pun layan jugak laa mereka. Sha balik rumah install laa juga SNOW ni suka-suka ngan anak-anak pulak.

 

Ini antara yang Sha buat pepagi sebelum mula kerja..ahahha...tunjuk kat kekawan sambil buat boleh buat bahan gelak hiburkan hati. Tapi biasanya tak lama Sha install benda macam ni..huhu..Semalam layan dengan anak-anak memang anak-anak suka je tengok muka diaorang berubah macam-macam.


Nampak sangat Sha kebosanan kan?ahahha..Layan jela sekali sekala..

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Daun Keladi