Wednesday, July 26, 2017

GOOGLE ADSENSE DILULUSKAN KEMBALI

GOOGLE ADSENSE DILULUSKAN KEMBALI | Akibat tersalah langkah, akaun google adsense Sha ditarik balik kelulusannya pada awal tahun ini akhirnya pagi ini Sha telah menerima emel daripada Google Adsense lagi. Selepas beberapa bulan Google Adsense menolak permohonan Sha akhirnya Sha mendapatkan pertolongan dan bimbingan daripada rakan blogger yang telah berjaya membimbing rakan blogger lain berjaya mendapat kelulusan 

 

Ucapan terima kasih kepada blogger Wayne Harraz kerana telah berjaya menjawab persoalan Sha selama ini. Agak ringkas, hanya hilangkan entry yang mempunyai gambar lebih banyak daripada artikel yang dikeluarkan. Sha mendapatkan tunjuk ajar pada petang hari selasa ( 25 julai 2017 ) pada pagi ini 26 Julai 2017 akaun Google Adsense sudah diluluskan kembali.

Semoga Sha pun dapat mengorak langkah bersama rakan-rakan blogger lain yang telah berjaya. terima kasih atas bimbingan En. WayneHarraz .

15 comments:

  1. Alhamdulillah. Maknanya kalau terlampau banyak gambar dalam entri tu, diorang akan tarik balik adsense tu la ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah...tu antara sebb permohonan xlulus..

      Delete
  2. Thanks sharing....
    Ooohhhhh, entry yang banyak2 gambar, GA tak suka pulak....
    nextime nak try apply semula la kalau gini....

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah,,hide dulu entry yg byk gmbr tuu..

      Delete
  3. tahniah...rietta xpernah plak try google adsense....update blog pown dah jarang sangat sekarang ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..jom buat..tgk ramai yg dapt kite on je..

      Delete
  4. Tahniah ye.. alhamdulillah masalah dh setel

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...