Monday, April 03, 2017

I LOVE BLOGGING WITH SIS HAWA & HER SPONSORS

I LOVE BLOGGING WITH SIS HAWA & HER SPONSORS | Sebenarnya lama dah tak join giveaway atau segemn yang dianjuran rakan-rakan blogger ni. Tapi pada hari ini Sha ambil peluang untuk memeriahkan giveaway daripada Blogger Awa ni, semoga Awa dan para sponsors yang lain dilimpahi selalu.

http://sishawa.blogspot.my/2017/03/i-love-blogging-with-sis-hawa-her.html


Tapi sebelum itu, kena penuhkan task yang diberi dahulu. Alhamdulillah tidak terlalu berat untuk dilaksanakan.

😀😀  Apakah yang menyebabkan anda berasa seronok untuk terus menulis blog?

Ok, pada asalnya Sha berblog ini hanya kerana mengikut kenalan alam maya zaman MIRC dulu. Dia pandai bermadah dan sekarang punya buku sendiri. TAPI Sha tak ada bakat macam dia..hihi..
Jadi, Sha tukarkan blog ini sebagai blog peribadi sahaja, dan ia sangat berguna kerana bila dipusing balik banyak kenangan yang Sha dah kongsi disini yang Sha sendiri sudah lupa kejadiannya tetapi blog ini mengingatkan kembali tentang kenangan itu. Disamping itu, moga apa perkongsian yang baik itu menjadi saham kita dunia akhirat. Tidak lupa juga, Sha mendapat rezeki sampingan bersama BLOG...Dengan menulis blog juga Sha dapat kenal kawan baru sama juga dengan pemilik giveaway ini..Selamat Berkenalan Awa..Walaupun tidak selalu ada idea, tetapi janganlah tutup acc blog..mungkin satu masa korang akan aktif balik...hihih...

Sekian, maaf panjang lebar pulak jawapan.

Apalagi...KLIK BANNER DI ATAS!

10 comments:

  1. Di pertemukan kerana contest LAZADA, haa siapa sangka kan Sha. But yang penting kita punya niat yg sama iaitu menulis. Moga tulisan kita akan terus di baca terutama oleh anak2 di suatu hari kelak. Terima kasih kerana sudi join, goodluck! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tol tu..contest lazada temukan kita..hihihi..

      Delete
  2. Semoga berjaya sis.

    Betul tu, mcm2 faedah boleh dpt dgn berblog. Yg penting niat kita. Mudah-mudahan mendapat keberkatanNya InsyaAllah 😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah...semoga org dapat manfaat dr ape kita share

      Delete
  3. selamat bersegmen...blogging ni mula2 suka-suka je, tapi lama2 seronok jadi ketagih plak.zaman MIRC lama tu..zaman sis remaja.hehe

    ReplyDelete
  4. jemput join giveaway aaisy :)

    http://theaaisy.blogspot.my/2017/03/1-giveaway-by-theaaisy.html

    ReplyDelete
  5. hi, dtg dari segmen yg sama ..

    jemput singgah segmen mrs pip

    http://sukasukasurirumah.blogspot.my/2017/04/sedang-berlangsung-segmen-i-am.html

    cheers.

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...