Monday, March 20, 2017

AEON Mommy' Card

AEON Mommy' Card | Assalamualaikum, mungkin ramai sudah tahu dan mungkin ada yang belum tahu bahawa AEON telah mengeluarkan satu kad khas untuk ibu-ibu yang mempunyai anak berumur 12 tahun ke bawah. Baru-baru ini Sha telah mendaftar kerana ianya hanya PERCUMA.



Pada ibu-ibu yang biasa membeli pakaian dan keperluan anak-anak di pusat membeli belah AEON bolehlah terus mendaftar. Sha daftar kat pintu masuk AEON je hari tu diaorang ada bukak meja.

Apa yang menarik?

Tambahan diskaun 5 % akan diberikan (barangan terpilih sahaja) di Baby and Kids Department pada setiap minggu akhir setiap bulan contohnya pada bulan Mac ini 25 dan 26hb adalah AEON Mommy's Day.

Boleh laa kann...layan je...huhuhu....

11 comments:

  1. Wah..bestnya...tambahan tak ada baju untuk kanak2 dan baby yang tak cantik..

    ReplyDelete
  2. tuari macam dah nak terbuat,tapi memandangkan husband dah ada..terus tak jadi

    ~ Kisahsidairy~

    ReplyDelete
  3. nampak sgt mak2 mmg gile beli baju anak2 heheheh... sbb tu la sampai ada mommy card

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahha...oowhhh tidak2...suami Sha dh tny knapa xde daddy's card..kih3

      Delete
  4. Wah syok tu.. Mummy ada hero 12 thn.. bolehlah apply... hhehehe

    ReplyDelete
  5. Menarik ni... Nanti boleh cek info di Aeon...

    ReplyDelete
  6. waaah! ada mummy's card pulak. hebat

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...