Friday, January 13, 2017

PORT IPOH PERAK

PORT IPOH PERAK | Makan dan makan lagi..ehehehe..Kali pertama dengar pasal port ni daripada abang ipar Sha. Dulu pergi kerja memang lalu jalan ni, tapi tak perasan yela memandu kena pandang depan kan. Tambah pula port ini dibuka pada waktu malam barulah nampak sikit dengan lampu-lampunya tu. Nak dijadikan cerita dah kenyang pun tetap nak keluar merayap malam tuu, en.suami tetiba nak makan western food plak. Jadi kami cuba singgah merasa di Port Ipoh ni. Port ini adalah 1 port menyediakan makanan daripada food truck di ipoh.


 



Antara food truck yang ada dan dibuka :







 Air gelas besar RM 5

Akibat sudah kenyang, kami mencuba 2 jenis makanan sahaja iaitu :

MENU : CUBANOS
 NACHOS

LOKASI : Berhadapan Sekolah Kejururawatan Hospital Fatimah, Ipoh Perak. 

#makanmakandiipoh #foodtruckipoh

3 comments:

  1. Heaven gila dapt makan kat Ipoh ni. Banyak pilihan.
    Haishh, bila la nak sampai ke sana ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. byk betol..kadg xtersinggah...tp kadg2 blur jg nk mkn mana...

      Delete
  2. cubanos tuh mcmne? mcm beger ke apa kah?
    best pulak nengok food truck gini... mcm2 pilihan jgk ada

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...