Monday, November 28, 2016

NATURAL ROSE WATER BY NAWAL HERBAL BEAUTY

NATURAL ROSE WATER | Assalamualaikum pembaca semua...apa khabar hari ini? Semoga sihat walafiat semuanya...InsyaAllah. Alhamdulillah hari ini Sha berpeluang untuk berkongsi sesuatu yang dapat membantu menjaga kulit kita dengan 12 fungsi miracle sekali gus menjimatkan kerana anda kini tidak memerlukan toner,krim,serum & foundation. Tahun 2017 akan menyaksikan umur Sha memasuki alam 30 an, jadi kesegaran kulit amatlah diperlukan memandangkan Sha mengalami kulit kusam dan jeragat mula timbul. NATURAL ROSE WATER satu produk muslim dan selamat digunakan untuk solat.


✮ ANDA MENGALAMI MASALAH BERIKUT??

✤ Sunburn pada tepi wajah akibat sunaran matahari?
✤ Kulit wajah yang sering kering?
✤ Kulit yang berminyak?
✤ Kulit kusam tidak bermaya?
✤ Pori kulit kasar dan terbuka?
✤ Tona tidak sekata?
✤ Rambut kusut?
✤ Rambut sukar diurus?
✤ Rambut gugur dan berkelemumur?
✤ Rambut kasar?
✤ Pening mencari produk semulajadi untuk alas make-up?
✤ Pening mencari produk untuk make-up anda tahan lebih lama?

PRODUK YANG SANGAT RINGKAS PENGGUNAANNYA

Sha dah merasa, mudah buat manusia ringkas macam Sha ni. Tidur pun macam tidur di taman bunga rose...ewwaah.

Hanya titik sedikit pada tapak tangan anda dan terus tepukkan secara perlahan jari jemari ke kulit.
Kegunaan di rambut, gosokkan produk ini ke rambut anda termasuk di kulit kepala.
170 ml = 3 bulan penggunaan SANGAT JIMAT!!
Sesuai untuk kulit dan rambut bayi ...
TAPI bahagian muka sesuai untuk golongan umur 15 tahun ke atas sahaja.



✮12 FUNGSI MIRACLE NATURAL ROSE WATER DARIPADA NAWAL HERBA BEAUTY

🌟 Menyegarkan kulit
🌟 Melembapkan kulit
🌟 Membuatkan wajah pinkish.
🌟 Menjadikan wajah glowing tanpa make up
🌟Melembapkan bibir.
🌟 Membaiki kulit dari dalam.
🌟 Mengecutkan jerawat
🌟 Mengatasi jeragat
🌟 Menjadikan make up tahan lebih lama
🌟 Sebagai make up base
🌟 Sebagai Foundation
🌟 Sebagai penanggal make up.

BONUS ✨✨✨ Produk ini juga membantu atasi masalah rambut beruban, keguguran rambut menyihatkan akar rambut dan menjadikannya rambut mudah diurus.

STOKIS & AGEN DIPERLUKAN!! PENGAMBILAN TERHAD

HUBUNGI : PUAN FARAH ALIA

010-262 9297
 LIKE PAGES FB NATURAL ROSE WATER BY NAWAL HERBAL BEAUTY
https://www.facebook.com/Natural-Rose-Water-By-Nawal-Herbal-Beauty-221871854918246/?fref=ts


JOM TEPUK-TEPUK MANJA WAJAH ANDA ... RASAI KESEGARAN WAJAH DENGAN BAU WANGIAN HARUM BUNGA ROSE. .

6 comments:

  1. Bestnya bau rose. Mesti rasasegar je lepas apply kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. segar...tmbh sha memg jenis xberapa suka ade bau2an kt umah..tp yg ni ok je..

      Delete
  2. hi sis, ingat kite lagi tak.. dah lama tak on blog, skg dah on balik.. hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...