HOME CONTACT SIAPA SAYA NOTA TUTOR NOTA CUTI NOTA RESEPI AIDY REVIEW SILERA CHIA SEED

Thursday, September 15, 2016

# AIDILADHA

AIDILADHA 2016

AIDILADHA 2016 | Alhamdulillah sempena cuti AidilAdha 2016 ini Sha mengambil peluang membuat majlis aqiqah Adik Fathia. Rezeki seekor kambing biri-biri yang dibeli 2 minggu sebelum raya.

Alhamdulillah,selesai aqiqah Adik Fathia.

 Abang Zaryth di hari raya AidilAdha

 Pak cik-pak cik lapah daging kambing biri-biri.

Sambil tunggu gulai kambing biri-biri masak. Tok de Adik Fathia tolong opah masak.

Sha bersama kawan baik dari kecil,2 pupu sebenarnya ...dari dalam perut lagi kami kawan..ahahhaha...kawan gaduh,kawan nakal,geng gurau ganas...

Bakar daging kambing dan daging lembu..fuhhh...makan dengan nasi panas.

Hari last sebelum balik perak,lepak pantai dulu selepas beli stok keropok orang kirim dan stok rumah sendiri. Hari itu, 13 sept 2016 pantai bukit keluang ini dibanjiri pelawat yang lebih daripada biasa cuaca baik dan pelbagai aktiviti sudah wujud disini.

 Nak naik banana boat belum berkesempatan. Mungkin lain kali.

Selepas ini mudah-mudahan Sha dan keluarga dapatlah membuat ibadah korban setiap tahun hendaknya.

6 comments:

  1. Salam aidil adha sha.
    Lega kan bila tanggungjawab mengakikahkan anak sudah selesai. Akk lima org anak semua buat kat kemboja, bagi duit je, lebih mudah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam aidiladha kak..
      Lega dh rasa...aah,,byk cm tu skrg ni kan,,
      ni opahnya dh cantas suruh buat kt kmpung..huhuh...suruh tny2 harga kambing..terus di bookingnyaa...huuhuh

      Delete
  2. Salam aidil adha.. Meriahnya kenduri akikah si comel. Lama dah reen tak merasa daging biri..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Simple je ni,,meriah ngn sanak saudara terdekat je reen...

      Delete
  3. Alhamdulillah Sha, salam aidil adha dari kak ana :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi