HOME CONTACT SIAPA SAYA NOTA TUTOR NOTA CUTI NOTA RESEPI AIDY REVIEW SILERA CHIA SEED

Thursday, March 24, 2016

ADIK FATHIA 7 BULAN

ADIK FATHIA 7 BULAN | Apa yang Adik Fathia dah dapat setakat ini? Setakat Menyulur ke depan je.,.hihiihi......Angkat bontot macam nak merangkak...tapi tinggi sungguh angkat bontotnya,lepas tu hempas badan ke lantai. Macam bersenam dah Adik Fathia hari-hari.

Sha dengan anak perempuan Adik Fathia.
Lambatnya nak panjang sikit rambut adik ni,kalau tak dah boleh ikat buat tanduk comel-comel.
Anak perempuan saya memang muka serius sikit, gelak pun kedekut,tapi bila senyum kalah gula dan madu..manis sangat orangnya...Lebih aktif dan kuat daripada Abang Zaryth gayanya. Maklumlah,memang daripada dalam perut sampai keluar tak ada persekitaran yang memanjakan dia berlainan dengan abang,segalanya Alhamdulillah lebih lengkap. Tapi adik tetap anak manja ibu yang bakal jadi kawan dapur ibu..hihi..berangan dulu...

HAPPY 7 MONTHSSS ADIK FATHIA...

10 comments:

  1. Replies
    1. memg muka dia jenis serius je cik nor,,,rasanye ibu dia senyum sokmo doh..hihi

      Delete
  2. Amboi mata dia.. takut acik tengok he he. Take care darling.. cepat besar ya sayang..

    ReplyDelete
  3. alolo bolatnya mata fathia, semoga cepat2 membesar jadi bff ibu ye sayang ..amiin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah...aminn...moga2 cm tu laa...mcm acik Ana dgn ank2..

      Delete
  4. mcm alma juga..sll angkat bontot pastu hempas bdn dia..suka2 je..kita takut tersembam muka kat lantai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aahh..tkut tersembam tu laaa...muka kedepn..

      Delete

Terima Kasih Daun Keladi