HOME CONTACT SIAPA SAYA NOTA TUTOR NOTA CUTI NOTA RESEPI AIDY REVIEW SILERA CHIA SEED

Friday, January 08, 2016

JADI AGEN RELOAD TOPUP

JADI AGEN RELOAD TOPUP | Lama dah buat bisnes ni,lagipun ini saja yang sesuai dan fleksibel untuk Sha jalankan. Simple. Tapi lama jugak berhenti jual, sebab dulu tertipu ,mudah sangat bagi id kat orang,last-last lebur modal. Memandangkan kawan-kawan sekerja ramai pakai prepaid,jadi apa salah Sha jual kan?jimat minyak motor kereta diaorang untuk ke kedai semata-mata nak beli topup. Diri sendiri pun jimat jugak,tak perlu lagi kerap ke kedai hanya untuk beli topup. Jimat sikit-sikit pun kira ok la di zaman serba mencabar ini. Nak berniaga jual barangan ni, tak berapa ada bakat. Topup ni kira ok laa sebab keperluan sekurang-kurangnya setiap bulan pasti akan topup kredit handphone kan. Tambah tak ada kawan lain jual topup.

Satu lagi dulu berhenti jual sebab pakai kredit sendiri untuk jual,sekarang mengikut peredaran zaman, jual topup melalui web atau menggunakan apps yang boleh di install di Play Store je..

Nak tahu lebih lanjut?

Whatapps Sha : 017-9154696

Peratus keuntungan :

Maxis - 3%
Digi - 4%
Celcom - 4.8%
Umobile - 3.8%

Lain-lain pun ada.

Modal Min Rm101.

InsyaAllah proses dalam masa 30 minit.

Sha buka pendaftaran untuk 5 orang terawal dengan yuran sebanyak RM15 seumur hidup.
Website : 68topup.com

Blog untuk panduan dalam proses update :

3 comments:

Terima Kasih Daun Keladi