Wednesday, December 30, 2015

JADUAL GAJI KAKITANGAN AWAM 2016

JADUAL PEMBAYARAN GAJI KAITANGAN AWAM TAHUN 2016 | Gaji kakitangan sektor awam dibayar sebulan sekali. Berikut adalah tarikh pembayaran gaji bagi tahun 2016 : 

Boleh rancangan perbelanjaan daripada sekarang.
Semoga kita kuat menghadapi cabaran ekonomi hadapan.

5 comments:

  1. mmm.. lamanya lagink gaji jan ni.. hiihihih

    ReplyDelete
  2. wah seronoknya.. kira time cuti tu dah bergaji ek.. ktoorang yang keje private ni takde beza pun sama je datenye

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...