HOME CONTACT SIAPA SAYA NOTA TUTOR NOTA CUTI NOTA RESEPI AIDY REVIEW SILERA CHIA SEED

Wednesday, August 26, 2015

SELAMAT PAGI

Assalamualaikum
Selamat pagi..
Curi masa lagi NS pagi ini yeaa... Hehehe.. Selagi ada masa dan peluang, NS curi laa sikit.

Pukul 6 pagi tadi Nurse dah datang periksa tekanan darah.. Nurse tanya kenapa tinggi pagi ni tekanan.. NS cakap tak boleh tidur semalam.. Nurse suruh relax sambil bagi motivasi pagi tentang perjalanan dan pengorbanan seseorang untuk bergelar ibu dan ambil tekanan darah sekali lagi, baru lah tekanan darah NS bacaan normal.

Hajat dihati selepas wish selamat malam untuk suami jam 10.00 malam.. Nak laa tidur puas,, akhirnya pusing kanan pusing kiri jela NS.. Huhu.. Sampai satu tahap, NS bangun duduk je atas katil tu, tengok jam pukul 1 pagi. Memang tak boleh baring, perut mengeras je.. Situasi sama macam dulu jugak.. Huhu.. Macam2 gaya NS cuba lelapkan mata, syukur la dapat jugak tutup mata 5 minit... Pas tu tukar posisi lagi, pusing lagi..

Selepas beberapa minit nurse jalankan tugas mereka, NS ambil peluang untuk membersihkan diri, kemas loker apa yang patut.

Sekian dulu catatan pagi ini.

Tercongok atas kerusi tunggu check up seterusnya.

5 comments:

  1. macamana check up pagi ni..harap baik-baik saja ya..senyum banyak-banyak he he

    ReplyDelete
  2. tabahlah Sha... dah semakin hampir ni..bawa banyak berzikir dan istigfar ye adik sayang :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi