Tuesday, May 26, 2015

JJCM REVIEW ; FOODS PROJECT , SUNWAY CITY IPOH.

Alhamdulillah.
Sempena ulang tahun kelahiran suami NS baru-baru ini, NS mengambil kesempatan untuk meraikan suami makan di tempat yang tidak pernah kami singgah. Hasil daripada pencarian,akhirnya NS memilih untuk makan di Foods Project, Sunway City Ipoh.
Jom kita tengok serba sedikit suasana Foods Project yang sempat NS rakamkan.




















Alhamdulillah..NS berpuas hati dengan makanan yang disediakan dan tempat pun selesa.
Untuk lokasi, kiranya senang dijumpai, berdekatan dengan McDonalds Tambun dan Lost World Of Tambun. Jika anda orang Ipoh, kiranya senang tangkap la tempat tu berhadapan dengan Tapak Uptown Tambun,tapi sekarang ni nampaknya Uptown tu dah tak ada..

Thumbsss Up!!!






10 comments:

  1. Singgah pagi...
    Serius..nieyl suka klu lepak makan..minum kat tempat² konsep mcnie...:)

    ReplyDelete
  2. alahai cantik betul cafe ni :)

    ReplyDelete
  3. wow.. menariknya tempat makan macam niii.. smart gilaaaa.... yg penting takde wifi..talk to each other hokey.. hehehehe

    ReplyDelete
  4. wah best tempat ni Sha, lama kak ana tak singgah sini, Zaryth dah besar nampak dah .. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la k.ana...pdhal selalu je duk lalu depn kedai ni..tp xperasan sgt...xamik kisah pon...rupa2nya best..abg long ayed...hik3

      Delete
  5. saya sebenarnya memang suka tengok dekorasi daripada kayu pallet..cantik dan sungguh mengujakan...tambah lagi dengan menu yang sedap..terbaiklah ! memang citarasa saya... akan ke sana juga nanti, Tambun insyaAllah. Tq.

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...