HOME CONTACT SIAPA SAYA NOTA TUTOR NOTA CUTI NOTA RESEPI AIDY REVIEW SILERA CHIA SEED

Wednesday, October 01, 2014

# UMUM

www.intstantstreetview.com

Assalamualaikum.
Selamat Pagi kekawan semua..
Pagi ini riuh duk buka laman web ini....

http://www.instantstreetview.com/

wow....sampai depan rumah...clear betul nampak umah kita seketul.
Untuk apa yea web ini dibangunkan?

14 comments:

  1. bagi mudah untuk kita cari lokasi yang hendak dituju....bole nampak landmark.

    ReplyDelete
  2. erk...macam mana benda bokek wujud heee...

    ReplyDelete
  3. Seram...kalau ada yang berniat jahat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tol...takut lain plk jdnyee...sebb clear betol pic rumahnye..

      Delete
  4. sy kurang senang dengan web ni.
    agak bahaya sebenarnya.

    ReplyDelete
  5. biasalah tujuan asal utk kebaikan, takut ada yang menyalahgunakan pula nanti..:)

    ReplyDelete
  6. okay jugak.. boleh tengok tempat2 best untuk melancong.. bagi yg tak mampu nak melancong lagi macam saya... hehehe

    ReplyDelete
  7. senang org nk mengintip...perompak pun senang skang ni...kdg2 teknologi yg dikata bawa kebaikan...beri byk keburukan pada kita semua,,,,

    ReplyDelete
  8. adoi bahaya betul bende ni. nanti orang target. teknologi nam canggih tak bertempat sungguhlah.

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi