HOME CONTACT SIAPA SAYA NOTA TUTOR NOTA CUTI NOTA RESEPI AIDY REVIEW SILERA CHIA SEED

Friday, October 24, 2014

# UMUM

TEST SPEED BLOG

Bosan tak tahu nak buat apa..
Buka www.gtmetrix.com untuk test speed blog sendiri.

Dapat keputusan seperti gambarajah di atas.
Apa pendapat kekawan?
Biasanya kekawan test speed blog kekawan pakai web apa yea?
Pada yang sedang melayari blog NS ini, cuba bagi pendapat apa yang perlu NS nyahkan daripada blog NS ini. Apa yang tidak perlu ada.
Berat tak bila kekawan layari blog NS ini?
Ada ke yang dapat A?

Banyak soal plak...heheehe

8 comments:

  1. laju jugak ni..tapi orang kata, kalau nak laju lagi, buat scroll down untuk bloglist

    ReplyDelete
  2. okey je sy buka..laju je xpyh ubah ape2 da

    ReplyDelete
  3. Blog sha laju jugak tak berat, ada setengah tu design blog pon blh jd berat, lambat nak upload bila bukak blog.

    ReplyDelete
  4. Ok je Sha, yang kak ana belajar dari sifu HH jangan terlalu banyak widget, macam lagu lah yg blink2 sana sini tu ke, itu yang buat blog berat, so far ok je singgah sini..:)

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi