Tuesday, June 03, 2014

Giveaway Tunai RM500 by SyuhadaBaharudin.com”


giveaway-tunai-rm500-by-syuhadabaharudin.com

Mula - 03 Jun 2014 . Tamat - 30 Jun 2014

Syarat-syarat mudah sahaja...
Nak join?? Klik Banner yeaa?
Tq...

37 comments:

  1. Replies
    1. Moga2 ade laa Sally......nk bergelar pemenang jugekkk..hiihhi

      Delete
  2. Good Luck Sha , pcl pon join gak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. PCL pon.....moga2 ade rezeki kite salah 1 hadiah tuu...

      Delete
  3. seronok join ga dan menang..hihi

    ReplyDelete
  4. Salam Ziarah dari segmen yang sama :)
    Semoga berjaya (^_^)

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

    ReplyDelete
  5. Good luck yer... :)
    Sy datang buat kunjungan balas... #219...

    ReplyDelete
  6. ramai juga yg join giveaway dri kak syuhada ni yer...semua hebat2 belaka,terutamanya..tercicir jauh dibuatnya...mcm mna pun nk tnya otai2 juga ni...hehe..ok lah...semoga brjaya dlm contezt ni ye pda semua rakan2 blogger kt sini...gud luck friends terbaikkk semua....

    ReplyDelete
  7. goodluck ^__^ (http://www.ciklisa.com/giveaway-tunai-rm500-by-syuhadabaharudin-com/)

    ReplyDelete
  8. salam..

    terima kasih diatas doa, ucapan, sokongan dan penyertaan.
    semoga berjaya.

    untuk senarai peserta GA ini, sila klik :

    http://syuhadabaharudin.com/2014/06/07/senarai-peserta-giveaway-tunai-rm500-syuhadabaharudin-com/

    ReplyDelete
  9. Datang dari GA yang sama ^^ Btw, anda ditagged (http://anisyamir7lee.blogspot.com/2014/06/ga-by-farahdeena-fisal.html)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq yaa tag sayerrrr.....nnti NS g tgk2 yeaaa

      Delete
  10. Salam perkenalanan . singgah dari segmen yg sama ^^ Goodluck . singgah lah blog saya kalau sudi . :)

    http://spongebobsayapunya.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal yaa Iman,,,,In Shaa Allah nanti saya terjah

      Delete
  11. BW dr GA yang sama.
    http://ezelovesse7en.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html
    Good luck.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq ...nanti NS jenguk2 laman Ezelovesse7en plk....:D

      Delete
  12. Balas persinggahan dari segmen sama,done follow too :)

    http://kakijoincontest.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq yaa fitri coz sudi singgh balik.,...:D

      Delete
  13. Hye datang singgah dari segmen yang sama..Done followed awk no #224

    Jemput singgah dan tinggalkan jejak di page Nelly..

    http://cintanelly.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq yaa Nelly.....:)..Nanti NS g jlan2 sana...:)

      Delete
  14. Salam kenal :)
    Singgah balas sambil klik nuff ngan follow blog + g+..goodluck dear
    http://herlittlehome.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam....tq yaaaa sudi singgh kt blog NS niii....juta2 tensss

      Delete
  15. Salam sis... datang terjah kembali dari segmen yg sama..... gud luck jugak.. :D

    http://www.shamphotography.com/giveaway-tunai-rm500-by-syuhadabaharudin-com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam....tq Eshamz....nnti kita tgk sape yg dapat adiah.....:D

      Delete
  16. iqha singgah balas sini sambil follow #227..gudluck :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Iqha coz sudi singgah n follow balik NS.....In Shaa Allah.....

      Delete
  17. 236 masuk sini.. singagh dari segmen sama.. goodluck ;)

    http://ilhamdatangdarihati.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi nana....gudluck to u toooo....tq yeaa mai singgh sinii

      Delete
  18. Assalamualaikum dan salam sejahtera.
    Buat semua peserta segmen ini, untuk pengetahuan Puan Syuhada Baharuddin telah kembali ke rahmatullah pada 18 June 2014, dengan ini segmen ini boleh dianggap terbatal.

    Mohon semua agar mendoakan kebaikan buat diri rakan blogger saya ini, semoga rohnya dicucuri rahmat, dan ditempatkan di kalangan orang-orang beroleh ketenangan. Amin.

    Kisah beliau ada diceritakan dalam blog saya.

    HASRULHASSAN.COM

    Terima kasih.

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...