Tuesday, May 20, 2014

Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1

http://www.bubblynotes.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html
Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1 bermula dari 20/5/2014 SEHINGGA 22/5/2014, jam 9.45 a.m... Semua blogger tak kira yang baru atau lama, femes atau tidak, retis atau tidak dijemput untuk memeriahkan segmen ini... Tujuan? Pertama, haruslah nak pilih 10 orang blogger yang bertuah untuk masuk bloglist Bubblynotes.Com dan nak rapatkan lagi silaturahim sesama kita, follow memfollow untuk semua blogger2 yang menyertai segmen ini. Pemenang segmen akan dipilih oleh pakcik Random.Org...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com
2. Buat entri bertajuk: Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian pastekan coding seperti tutorial di bawah ini...

4. Tinggalkan URL entry uolss ke dalam ruangan komen di bawah.

Simple dan mudah kannn??? Segmen copy+paste paling awesome kot bagi iolss...

PEMILIHAN PEMENANG:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2. Pemenang akan diumumkan pada 23/5/2014.

52 comments:

  1. terima kasih kerana sudi support dan join, jangan lupa semak senarai peserta di sini...

    http://www.bubblynotes.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    saya follow blog ni jugak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kembali coz follow mee....huhuhu

      Delete
  2. Selamat bersegmen.. good luck ya..:)

    ReplyDelete
  3. jalan-jalan sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen.. Fiza singgah dr segmen yang sama.. jemput ke http://ourmemoria.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  5. Good luck

    Saya juga join

    http://syukurnyasihat.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gud luck yeaa Faizal...moga ada laa rezeki kita

      Delete
  6. Hi singgah sini..
    Jom join segmen=)

    http://pencontengruang.blogspot.com/2014/04/segmen-preloved-by-kokoclothes.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhiiii
      Terima kasih yea sudi singgah siniii

      Delete
  7. Gud luck . Singgah dari segmen yang sama :)

    http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq yeaa Aniesa sebb sudi singgh blog Sha yg xseberapa nehhh

      Delete
  8. fuza dah join

    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gud luck yeaa Fuza......xsabo nk tgk sape dpt..

      Delete
  9. Datang dr segmen yg sama, all the best ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  10. Datang dr segmen yg sama, all the best ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah Ckgu,,,,sama2 kite tgk sape yg dpt...

      Delete
  11. Adam pun baru join segmen sama.. hehehe... pesaing nih :P

    sabdapelangi.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahahah.....pesaing cara sihatt....xpeeee..kih3

      Delete
  12. salam kenal.. kite follow ~ kite dari segmen yang sama.. jalan jalan sini.. gud luck :D

    http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Ct.......nak g jalan2 blog jgk laahh.....

      Delete
  13. hai sha, good luck :)
    http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  14. good luck ye..singgah sini dari segmen y sama

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gud Luck juaaa....tq sudi singgah sini yeaaa Mar

      Delete
  15. sggah sini dr segmen yg sama ! good luck ! ^^ .. http://lovehim30.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq yaa Fieqa singgah sini....gudluck2....

      Delete
  16. singgah dari segmen yang sama... semoga persabatan kita berkekalan hendaknya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih Nanie...InsyaAllah.....:D

      Delete
  17. Replies
    1. Tq Brohantu singgah siniii....lain kali datg lg.....heee

      Delete
  18. singgah dari segmen same :) done follow sini,, salam kenal

    http://newhusnayusof.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenalan Husna...tq singgh sini yeaa

      Delete
  19. Singgah sini dari segmen yang sama. Good luck Sha..

    http://myblogsantai.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  20. hi.. dtg blogwalking dr segmen yg sama.. gudluck! jemput follow&singgah ke blog saya juga.. =) http://muslimahad-deen.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hiiii..gudluck2.......terima kasih follow saya yeaa.....zzoooooooooooommmm...nnti tgk saya follow awk blik..ngeee

      Delete
  21. ayu dtg dari segmen yg sama..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  22. salam mesra,

    datang blogwalking dari segmen yang sama.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/05/20/segmen-bloglist-bubblynotes-com-48-jam-1/

    ReplyDelete
  23. Datang dari segmen yang sama :)

    Btw jemput join giveaway fiqa dengan hanya 3 syarat mudah,
    jadi jangan lepaskan peluang untuk merebut hadiah menarik yang ditawarkan!
    Top Refferal bakal membawa pulang hadiah album Infinite Last Romeo [official original album], Cabutan bertuah pula mencari seramai 16 pemenang untuk merebut hadiah seperti MP3 shuffle, Infinite Replica Jersey, Notebook, Infinite Key Holder, Infinite badges dan topup!

    Giveaway ini berlansung selama sebulan iaitu dari 15 May sehingga 15 Jun 2014.
    Jom sertai sekarang sebelum terlambat!

    INFINITE LAST ROMEO GIVEAWAY BY FIQA NSZ

    ReplyDelete
  24. salam singgah dari segmen yg sama..

    http://aniszahirah87.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    done follow... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq yea Aneez coz sudi singgah sinii....

      Delete
  25. Salam..datang membalas kunjungan dari segmen yang sama..
    done follow..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam ...tq yaa singgah sini balik..

      Delete
  26. salam...dtg mbalas kunjungan dr segmen yg sm.
    done follow :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam...tq Zai coz sudi singgah balik yeaa...:D

      Delete
  27. Salam ukhuwah.. saya datang singgah dr segmen yang sama dan dah follow blog awak. ")

    http://www.semutrajin.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  28. singgah dari segmen same..done follow

    follow ai di http://puterisihatjelita.blogspot.com

    ReplyDelete
  29. Salam perkenalan. Walauipun segmen dah lama tamat, tapi saya tetap nak singgah drpd segmen yg sama. Saya singgah sini.

    http://alongwawaerna.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  30. membalas kunjungan anda dari GA yg sama... good luck ~

    http://miamorzafirah.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...