Thursday, April 17, 2014

ZARYTH DATANG OPIS IBU

Boleh pulak semalam ambe lupa yang pengasuh Zaryth tak leh jaga Zaryth..
Jadinyaa ambe terpaksa laa bawa Zaryth bersama pegi kerja..
Nasib laa dapat Boss yang memahami...
Dan lagi ok...Boss pun ada kerja luar...
heheehe
Bangun pukul 6.45 pagi
Mandi-mandi ikut ibu pegi kerja...mang seronok sgt laa dia..asyik sengeh jelaaa...
Happy nyee tgk anak..
Sudah sampai opis...ramai duk melayan..
Jenuh,tak nak tidur langsung...
Ikut Aunty..g Avon...waahh..rezeki dapat main ngn pekerja Avon pulak...dapat coklat...
EEE,,,geram je tgk...sukanya diaa..
Okeh,...tak nak tidur...on da way balik tak dan sampai tengah jalan..
terlentok sendiri....
Tau x??Dia tidur pukul 5.30 petang nak dekat kul 7 pagi baru dia bangun..
Hambbekk koo...sampai ayah sakit kepala sebab stress tak ada orang dia nak buli...
kih3..cian ayah,,nasib baik bangun awal...leh laa main ngan dia kejap..
Sengeh2 je bangun anak ibu nehh...
Geram & Love uuuu!!!

6 comments:

  1. assalam sha..seronok dapat ikut ibu pi kerja ye..
    kalau anak2 acik masa kecik dulu..sekali dapat mengikut..mula la nak ikut lagi

    ReplyDelete
  2. @Acik Erna btol tu acik...bangun pagi nehh happy mcm ler kito nk bwk dia lagii...kih3...

    ReplyDelete
  3. Akak pun camtu Shalimar... dulu masa budak2 kecik tiada penjaga memang kena bawa ofis... pastu satu ofis dok melayan.. memang sah2 tak tido kan :)

    ReplyDelete
  4. @CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) tulaaa...org ni duk pegg..org tu usik..mana nk tidonyee..duk tgk benda yg dia xpernah tgk,,,dia rasa rugi kot kalau tido..bukn selalu dpt ikut ibu nehh..hihih..

    ReplyDelete
  5. Sha kira right timinglah boss keluar kan..hehe..budak2 memang ramai yg geram..

    ReplyDelete
  6. @anajingga

    Aaah kak..lau boss ada kekok sket..walaupon dia xkesah...2laa..zaryth plk jenis ok ngn org...lg laaa suka dia.

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...