HOME CONTACT SIAPA SAYA NOTA TUTOR NOTA CUTI NOTA RESEPI AIDY REVIEW SILERA CHIA SEED

Tuesday, April 22, 2014

# CUTI-CUTI PERAK

GUNUNG LANG , IPOH PERAK

Assalamualaikum
Hari ini Sha nak kongsi tempat lepak Sha sekeluarga pada Sabtu lepas ( 19 April 2014 )
Gunung Lang, Ipoh Perak.
Untuk ke seberang..menaiki bot..bayaran dikenakan hanya RM3
Parking disediakan..

 Sementara menunggu giliran menaiki bot..anda boleh membeli makanan ikan yang dijual rm1/plastik dan bagi ikan makan...antara ikan yang ialah ikan talapia, ikan koi, dan ikan patin...


 Bot yang anda akan naiki untuk keseberang tasik

Laluan untuk menaiki bot

 Atas bot dahhh..

Semoga ikatan kita sentiasa baik-baik sahaja...

 Drive sebelah tangan jeee

 Hah..ada lebih makanan ikan tadi..jangan risauu..labi-labi ada kat seberang nehh...ikan pon ada..

 Anak-anak nak main..? taman permainan yang selesa disediakan..

 Comel tak saya...?
Dating kejap..

 Muka penat...tunggu bot datang ambil....trip last tuu..sebelum lawatan ditutup 6.30 petang

 Kalau larat boleh naik nii...nak tengok pemandangan...

 hah...selesa kan...anak nak berlari pun lapang je,,,

 Hah,,ada mini Zoo...Burung Unta,,,,Kijang ,,tu jela kot,,,tak nampak binatang lain dahh..

Seronok Zaryth

Tempat lepak...berkelah pun bolehh..
 Jom balikk...
Main kat seberang tadi pulak.

 Rehat-rehat sebelum balik..

 Taman mainan berdekatan dengan tempat parking kereta

 Kesian Zaryth tak leh naik...kecik lagi sayangkuu...macam mana nak manjatnyee

 Bergambar sebelum balik...
Nak balik baru ada air terjun kat belakang tu...masa datang tuu dia tutup

Zaryth penat la ibuu...

Ok,,itu sahaja dari Sha....
Jom laaa lepak sinii...

Noted!!

2 comments:

  1. wahhhh happening tmpt ni & nice sbb sejuk jer mata memandang...

    ReplyDelete
  2. @lia
    Aah...rasa dekat dgn alam sekitar...dikelilingi bukit..dan alam semula jadi..

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi