Tuesday, April 01, 2014

CUTI BAJET - CAMERON HIGHLANDS

Assalamualaikum
Untuk minggu ini ambe dan family buat trip dekat jew...
Cameron Highlands..
Ini kali pertama buat ambe & Family cuba menikmati malam di Tanah Tinggi Cameron
Biasanya kami pergi sana balik hari...pagi naik..petang dah turun..
Ambe'family & Abang Ipar Family
Dengan menginap hanya di Hotel Bajet...kami jejalan...
Sampai pun dah petang ..lepas check in hotel..kami pergi makan ..
Malamnye kami naik 1 kereta ke Pasar Malam..
Baru lepas hujan masa nehh








Pas gi pasar malam tak ada aktiviti lain daahh..
melepak kat hotel jew..hotel yang seakan-akan homestay..selesa je..

Esoknyaa..dekat kul 1petang kami mulakan perjalanan balik
------
Singgah di Parit Fall dulu....
Tak leh mandi pun..sebab semalam hujan..jadi,,air dah warna macam air teh susu...

-----
-
-----
Ladang Teh Sungai Palas

Bergambar macam kayu!!

------
-
------
Lavender Garden
RM 5 / person





Bunga ni RM10 /3kuntum
Anak buah - Damien yang comel..
Try pakai cap Acu jap yeaa...
Budak tak sihat....serba tak kena..

Pada ambe cuaca tak berapa sejuk...biasa-biasa shj walaupun hujan..
Okeh,,selesai untuk hari minggu 29 -30 mac ini..

Noted!!

4 comments:

  1. Best sangat cameron... dah dekat 10 kali pergi pun nak pegi lagi...

    ReplyDelete
  2. huhuhu..lau nak bertenang bsama family sesuai la ni kan...:)

    ReplyDelete
  3. hi..singgah baca entry dan follow awak :)

    ReplyDelete
  4. Hi Intan...tq yeaa singgah sini..:)

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...