HOME CONTACT SIAPA SAYA NOTA TUTOR NOTA CUTI NOTA RESEPI AIDY REVIEW SILERA CHIA SEED

Monday, February 10, 2014

BALIK KAMPUNG - PART 1

Assalamualaikum kawan2 ambe yang sudi membaca semua...
Apa kabo?
Lama benor dah ambe tak update ape2 ye idok..?
Haaa..hari ni ambe nak note pasal cite balik kampung baru nu jew..
1minggu weii cuti rehat balik kampung.....tak pernah cuti lelame cam gini....
Utamanya...ambe nak gitauuu...kampung ambe mang sejuukkk....mang ternyata benarlah cerita & berita selama ni..Besut mang sejukk....tak perlu kipas...petang tidur bukak pintu je anda dah bleh bukak selimut okehh...
Mula2 sampai tu ambe ngan hubby....ngan anak makan laksa special kat kampung Gong Badang....kedai tu tak de nama...tapi senang je nak kenal kedai...tepi pagar tanah perkuburan jew...kih3...



Sedap jugak laaa....lain sikit dari kedai-kedai lain sebab ada serunding...kalau nasib baik...telur puyuh tak abes lagi sedapp....okehh...dapat la setelkan salah 1 hajat kann....

Maaf lerr....gambar kelabu kelale....sebab xsetting kamera...hik3....excited nak makan....sampai hubby nak rasa pon lupa nak pelawa.....nak 1 bungkus ni pon setengah jam duk berdiri......nasi Rm2.....ingatkan dah naik harga...tapi rupanya tang tu jugak....patut la kedai neh penuh manjang....
Tak caya tengok sendiri...kalau kurang kesabaran mang tak merasa laaa...sebab jenuh jugak nak menunggu wehh,,,,kalau buat sistem beratur mungkin lebih adilll....
 

Asal balik kampung cite pasal makan kannn?hihihi....mesti laa sebab ambe rinduuu....tapi tak semua dapat disetelkan....dan kalau ambe makan pon mesti dah setel baru teringat tak amik gambar...kih4....
Ok laa....tamo panjang2....nak tahu lagi....baca part 2 puloppp..

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Daun Keladi