HOME CONTACT SIAPA SAYA NOTA TUTOR NOTA CUTI NOTA RESEPI AIDY REVIEW SILERA CHIA SEED

Monday, November 25, 2013

# MAKAN

MAKAN, MAKAN,MAKAN,,,,

Bila balik kampung...tak lekat di rumah...
Asyik nak mencari makanan yang biasa di makan di sana....
Tapi..tak semua yang diinginkan akan kita dapat...termasuklah saya...
Ini je yang saya sempat tunaikan hajat...

 Masa kerja kat kampung...yang ni laa yang ambe duk ngadap masa rehat tengahari..
kerap jugak laa...tapi yang ini kat kedai Nasi Air Pak Awie...berdekatan dengan Dataran Pantai Air Tawar, Besut Terengganu... kalau yang dekat sikit ngan opis...Ada banyak isi ayam...Tapi kalau dah nama nasi air mang ambe suka laa...isi ayam ke..lampung ke..daging ke...sumbat jer...huhu...

 Haaa...ini Chicken Chop Demong...kalau rasa sekali nak lagi..huhu..kalau kena dengan selera tekak anda-anda laa..macam tekak ambe ni mang sangat menerima laa..tapi lum sempat lagi nak pekena Chicken Chop masam manis dia...Lain Kalilah...huuhhu..

Asben ambe pun suka kuah dia....nyum3...

Antara makanan yang tak dapat dinikmati :
Roti Tempayan kuah kambing
Nasi Kerabu Ikan Keli
Rojak Ayam
Maggie Tom Yam Jeti Pulau Perhentian.

Nexttttttttttt time puloppp

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Daun Keladi