HOME CONTACT SIAPA SAYA NOTA TUTOR NOTA CUTI NOTA RESEPI AIDY REVIEW SILERA CHIA SEED

Thursday, October 10, 2013

PERSARAAN EN.JUMRI & PERTUKARAN CIK FADHILAH

Hmmm...
Habis minggu nii,,,,masuk minggu depan sunyi laa opis neh...
Apabila bakal kehilangan 2 orang rakan sekerja....Seorang bapa,,seorang kakak...
Yang pasti ambe akan merindui celoteh mereka yang macam-macam tu...

En.Jumri depan...Gadis F...pegang belon warna merOh
Haaa..En.Jumri tu kalau tak mengusik ambe 1 hari tak sah laaa..
ada jew komen..ayat-ayat sakat dia tu..tapi ambe tidak pernah ambil hati pun...
Kekadang ambe rindu ayah ambe kat kampung tu...bertambah-tambah rindu laa...umur ayah lebih sikit je dari beliau...tgok dia jew..teringat orang tua kat kampung....
Kak Fadhilah @ Diandara tapi lepas Fauziah Ghous kawen Zhafran..dia lebih dikenali dengan nama Gadis F.....ahahahah....( ader cerita laa disebalik itu...Iqram Dinzlyy )
Hari ini 10 Oktober 2013...ada 1 majlis ringkas diadakan untuk meraikan jasa dan kenangan mereka di pejabat ambe berkhidmat neh...
Tamat sudah perkhidmatan En.Jumri dalam Jabatan Kerajaan, beralih daerah sudah Gadis F...
Kongsi sikit detik - detik sekitar majlis

En.Jumri Bin Mohamed

Riak-riak ceria kami

Bersama dengan Tuan Pengarah & Pegawai

Kami yang memacam

Nanti tinggal 4 orang laa pulop..
" Jangan terlalu alpa dengan sebuah pertemuan seolah-olah akan kekal selamanya, 
Jangan ditangisi suatu perpisahan seolah-olah berpisah untuk selama-lamanya.... 
Sebaliknya hargailah kedua-duanya, 
Kerana pastinya saling bersangkutan antara satu sama lain... 
Setiap pertemuan pasti berakhir dengan perpisahan..
Semoga pertemuan & perpisahan ini diredhai Ilahi "

Selamat Jumpa Lagi

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Daun Keladi