HOME CONTACT SIAPA SAYA NOTA TUTOR NOTA CUTI NOTA RESEPI AIDY REVIEW SILERA CHIA SEED

Friday, August 16, 2013

- MOOD : SEDANG BERANGAN -

Bila seorang ibu berangan.... pasti berangankan sesuatu yang terbaik untuk seorang anak...
2-3 hari ni ambe bukan duk berangan apa sangat.....duk mikirin macam mana nak kemas bilik...macam mana nak susun atur bilik anok jatang ambe dengan kemudahan yang sedia ada..biar ayah..ibu ngan tuan punya bilik buleh jadikan tempat melepak seminit dua...wehehehe....
Dulu zaman ambe kecik-kecik sampai remaja..mang suka ubah suai bilik...dan kadang-kadang suka tukar-tukar bilik...Al-maklumlah masa tu ambe anak tunggal...bilik terlebih laa...ihiks...jadi suka hati la kan nak duk bilik mana...nak buat apa...
--- tetiba ingat perangai masa kecik,,abes kayu , paku , cat, gergaji ayah ambe guna pakai...suka jalan tepi pantai,,pulang tak tangan kosong,,pasti ada kulit-kulit siput yang akan dijadikan bahan hiasan dibawa pulang - Jenis Xleh Duk Diam..!!Ada je Projek ...

Dah jadi ibu ni..fikir bilik anak pulak,,tapi idea terhad la pulak...
Lau dapat bilik cam ni pon awesome!!!!

Sape suka bilik sama dengan di atas??
hehehehe...

5 comments:

  1. waa cantiknyaa.. tp sy lagi suka kalau penuh hello kitty.. hihi

    ReplyDelete
  2. hheheehe..hello kitty comel laa untuk gugurl comel cm eina...

    ReplyDelete
  3. kalau ada bilik mcm ni mmg dh xbangun , heee..

    Done follow sini,keep in touch.

    ReplyDelete
  4. AHAHHA...
    tol tu yanty....
    golek je ta katil...

    ReplyDelete
  5. semua kalau boleh nak buat atas katil tapi satu kerja pun xjalan sebab seronok dok bergolek kan hahaha

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi