HOME CONTACT SIAPA SAYA NOTA TUTOR NOTA CUTI NOTA RESEPI AIDY REVIEW SILERA CHIA SEED

Tuesday, August 27, 2013

BERAYA DENGAN RAKAN SEKERJA...BEST!!!

Alhamdulillah....
Plan minggu lepas sudah dapat dilaksanakan oleh kami-kami..
Ni baru rehat dari makan jap...makanan banyak lagi...ni tunggu next round plk..huhu....
 
Ini laa kami-kami...1 opis yerr...kecuali Boss....huhu,,Boss jaga opis kat bawah...heeee....
 
Antara juadah hari ini..
 


Ni juadah dari member opis...mursieda nama dia...dia suka masak....jadinya masakan dia pon sodap...
kredit untuk eyda....heeee...
 
 
Ni PUDING ROTI...haaa yang ni hasil air tangan ambe tuan punya blog neh...
Kenapa xde daa belah tepi tu??..sebab kena bagi tukang rasa cuba dulu...
Heee....Saya punya tukang rasa mesti laa Suami Tercinta....
 

Adhuii plastik balut tak bukak lagi...
Ni PUDING MILO + OREO...
Ni Juadah dari Emy...
Jap lagi nak naik makan...kui4...
 

 
Ni aneka kuih raya dari Kak DIanDra kita...
a.k.a Kak Fadhilah..
I Like Belgium Chocolate Tart tuuuuu...
Nyum2...
 
 
Haa...ni pon ambe yang sediakan...
CENDOL...
Tapi tak ade pulut laa...
 

Menu Utama..tapi gambar dah ke bawah la pulak....
Heeee...
Ni Eyda yang sediakan
SOTO.....Bihun/Mee/Kuew Teow...
Meneleh Peluh-peluh...Tapi yang tu laaa sedap...
 

 
RENDANG tu....Kak DIandra @ K.Fadhilah yang sediakan..
LEMANG pulak...Boss yang belanja...Tq Boss...
KETUPAT.. KUAH KACANG...En.Sharif yang bawak...
Sendat perut tau tak...tapi hari ni punya pasal....Bedal sume..
 
 
Macam nak naik makan SOTO lagi jew,,,opssss..
 

Yang ni laaa 1st sekali ambe makan...SATEY...
Dibawakan oleh EN.Jumri kite...
 

 
Ni la EN.Jumri.....
Tulun bawak buah naik ke atas...
 
 
Buah-buah ni PRS yang membantu di opis ni yang belikan...
K.Fadhilah yang potong & hias sume nehh..
 
  TRIFLLE CUSTARD SAUCE..
Antara pencuci mulut hari ini..
Sedap jugopp..
 
 
Ini antara tetamu....
Yang sporting....semua makanan yang kami sediakan dieorang makan..
Terima Kasih Doktor & Adrian....
Lari sudah jadual pemakanan mereka hari ini.,..kih3....
 
 
Haaaa...ais krim lagiii...
Xsempat nak jamah lagi....tapi tak pe...baru tengahari,,,,
oppssss...
 
 
Waaa,,,tak tersenaraikan semua makanan neh....hui3
Kek yang sodap...
Kek Mango...
 
Last sekali....wat cuci mata....ahahahhahaa...
apa entah EN.Sharif duk kira tuhh....
 
Sekian Terima Kasih...
 


4 comments:

Terima Kasih Daun Keladi